AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων στο Instagram [εικόνες]

ta-pio-dimofili-montela-aftokiniton-sto-instagram-eikones-385765

Εάν θέλετε να μοιραστείτε online τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου σας, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Instagram.

Το παραπάνω κοινωνικό δίκτυο είχε τεράστια επιτυχία από όταν ξεκίνησε και είναι πλέον ευρέως γνωστό. Εκτός από τις αναρτήσεις με τα γατάκια και τα σκυλάκια, μεγάλο μέρος του Instagram καταλαμβάνουν οι αναρτήσεις με θέμα την αυτοκίνηση. Η εταιρεία «Veygo», μετά από έρευνα της, δημοσίευσε τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα του Instagram.

Στην κορυφή βρίσκεται το Ford Mustang. Τα hashtag #fordmustang και #mustang βρέθηκαν συνολικά σε 11.947.872 αναρτήσεις, όλες σχετικές με το εικονικό αμερικάνικο αυτοκίνητο.

Το δεύτερο διασημότερο αμάξι στην πλατφόρμα είναι το Honda Civic, μετρώντας 7.402.365 αναρτήσεις με τα hashtag #hondacivic και #civic. Ακριβώς μετά το Civic και με μικρή διαφορά βρίσκεται το Nissan GT-R, γεγονός που δεν προκαλεί εντύπωση, μίας και το GT-R εξυμνείται στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κορυφαίας 11άδας είναι κάπως προβλέψιμα. Βλέπουμε τα BMW M3, Jeep Wrangler, Chevrolet Camaro, Chevrolet Corvette, BMW M4, Lamborghini Aventador και Audi R8.

Πιο κάτω στη λίστα υπάρχουν τα BMW M5, Subaru Impreza, Chevrolet Silverado, Lamborghini Huracan, Mini Cooper, Porsche Carrera και Porsche 911(τα οποία μάλλον έπρεπε να υπολογίσουν αθροιστικά).

Το Honda Civic Type R βρίσκεται επίσης στη λίστα ως διαφορετική κατηγορία από το απλό Civic με 1.834.422 αναρτήσεις.

Αυτά τα νούμερα αλλάζουν συνεχώς, αλλά μας δίνουν μία ιδέα για τις προτιμήσεις και τις «αδυναμίες» των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο