AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος από την Peugeot

dorean-technikos-elegchos-apo-tin-peugeot-394663

Καθώς οι ανάγκες μετακίνησης λόγω της Πασχαλινής περιόδου πληθαίνουν, η Peugeot προσκαλεί όλους τους πελάτες της να προβούν σε έναν δωρεάν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο ασφάλειας του αυτοκινήτου τους.

Ο παραπάνω τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιείται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της εταιρείας από τις 8 έως τις 30 Απριλίου του 2019.

Ο τεχνικός έλεγχος ασφαλείας βοηθά τους κατόχους αυτοκινήτων να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα όσο το δυνατόν νωρίτερα έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή δυσλειτουργία και κατ’ επέκταση μια ακριβότερη επισκευή, ενώ επίσης βοηθά την αποφυγή μικροπροβλημάτων που επηρεάζουν την οδηγική εμπειρία.

Ο δωρεάν τεχνικός έλεγχος δημιουργήθηκε από τους έμπειρους τεχνικούς της Peugeot και εξετάζει τα παρακάτω ζωτικά σημεία ενός αυτοκινήτου: Το σύστημα πέδησης, το σύστημα διεύθυνσης, το σύστημα ανάρτησης και τα ελαστικά, την εξάτμιση και τις εκπομπές ρύπων, την μπαταρία και την ορθή λειτουργία του φωτισμού, το σύστημα ψύξης, τους υαλοκαθαριστήρες και τον βοηθητικό ιμάντα κίνησης.

Επίσης, η Peugeot προσφέρει δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών (έως 500ml συνολικά) δηλαδή λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό σαπούνι για υαλοκαθαριστήρες.

Επίσης, γίνεται έλεγχος τεχνικών αναβαθμίσεων του κατασκευαστή, εάν υπάρχουν, κάτι που μόνο το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot μπορεί να παρέχει.

Με κάθε τεχνικό έλεγχο ασφαλείας οι πελάτες της Peugeot λαμβάνουν γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους έτσι ώστε να γνωρίζουν ακριβώς την κατάστασή του.

Επιπλέον, για όσους προγραμματίσουν τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο μέσω της υπηρεσίας Peugeot online service στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.peugeot.gr, ισχύει έκπτωση 25% σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση του αυτοκινήτου τους (όπως μπαταρία, τακάκια, δίσκοι φρένων, αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη, σετ χρονισμού, εξάτμιση, υαλοκαθαριστήρες, αντιψυκτικό υγρό, στα λιπαντικά προϊόντα της Total και στα Ελαστικά Michelin).

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο