AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Μία Lamborghini Urus κάνει βόλτες στην αμμουδιά με το «Sabbia Mode» [βίντεο]

mia-lamborghini-urus-kanei-voltes-stin-ammoudia-me-to-sabbia-mode-vinteo-400698

Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη Lamborghini που κυκλοφορεί (με εξαίρεση την LM002), η Urus είναι η μόνη που μπορεί να οδηγηθεί και εκτός δρόμου.

Φυσικά, η «Rambo Lambo» (LM002) ανήκει στο παρελθόν, ενώ η Urus είναι ένα μοντέρνο αυτοκίνητο. Είναι η επιλογή αυτών που θέλουν μια Lamborghini, αλλά παράλληλα θέλουν να μεταφέρουν πάνω από έναν επιβάτη και αποσκευές.

Από την άλλη, η Ιταλική εταιρεία θέλει να δείξει ότι η Urus σχεδιάστηκε για πραγματική off-road χρήση, δημοσιεύοντας το παρακάτω βίντεο.

Με την λειτουργία «Sabbia Mode», η Urus μπορεί να κινηθεί με ευκολία σε λόφους ή -στη συγκεκριμένη περίπτωση- σε αμμουδιές. Για να φτάσει ως εκεί, χρησιμοποίησε την λειτουργία «Terra», η οποία «εξασφαλίζει την άνεση σε off-road καταστάσεις», σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ η λειτουργία «Neve» χρησιμοποιείται για οδήγηση σε παγωμένες διαδρομές και χιόνια. Ο επιλογέας λειτουργίας έχει φυσικά και τις επιλογές «Strada», «Sport» and «Corsa», όπως και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της Lamborghini, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για οδήγηση στην άσφαλτο.

Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε στην Nazare της Πορτογαλίας, στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού και είναι κομμάτι ενός ταξιδιού με λίγες Urus. Η Lamborghini σχεδίασε επίσης μία σανίδα surf για «τα μεγαλύτερα κύματα του κόσμου».

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο