AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Audi γιορτάζει τα 10 χρόνια του V10 της με μία “εκρηκτική” εικόνα

i-audi-giortazei-ta-10-chronia-tou-v10-tis-me-mia-ekriktiki-eikona-404716

Η Audi συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη Fabian Oefner για την δημιουργία μιας εντυπωσιακής εικόνας του R8, για τον εορτασμό των 10 γενεθλίων του V10 κινητήρα.

O 5,2 λίτρων V10, ο οποίος τοποθετήθηκε σε 2 διαφορετικές γενιές του R8, είναι πλέον 10 ετών. Μία απλή τούρτα γενεθλίων δεν ήταν αρκετή για την Audi, η οποία σκέφτηκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να γιορτάσει.

Ο Fabian Oefner, είναι γνωστός για τις εικόνες αυτοκινήτων που “εκρήγνυνται” και προσελήφθη από την Audi για να κάνει ακριβώς αυτό.

Η εικόνα μπορεί να φαίνεται ψεύτικη με μια πρώτη ματιά, αλλά είναι αληθινή. Το πίσω μέρος του R8, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα, έχει “λυθεί”. Κάθε εξάρτημα φωτογραφήθηκε ξεχωριστά σε μαύρο φόντο και -με την βοήθεια του Photoshop- τοποθετούνται προσεκτικά στην εικόνα, ώστε να δώσουν την αίσθηση της “έκρηξης”.

“Πολλοί άνθρωποι θα δουν την φωτογραφία και θα ισχυριστούν πως είναι ψεύτικη, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα” δήλωσε ο Fabian, συμπληρώνοντας: “Αλλά είναι πιθανόν, το 5% των ανθρώπων, που θα κοιτάξει την εικόνα περισσότερη ώρα και πιο συγκεντρωμένα, να καταλάβει ότι κάποιος έχει φωτογραφίσει κάθε ένα κομμάτι”.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο