AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η BMW αποχαιρετά τον πιο πρόσφατο CEO της Mercedes [βίντεο]

i-bmw-apochaireta-ton-pio-prosfato-ceo-tis-mercedes-vinteo-612577

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Dieter Zetsche στην Mercedes, με τον CEO της εταιρείας να συνταξιοδοτείται και την BMW να τον αποχαιρετά με τον δικό της, χιουμοριστικό τρόπο.

Το βίντεο “δείχνει” την τελευταία μέρα της δουλειάς του Zetsche, δείχνοντας το αφεντικό της Daimler να φεύγει από το γραφείο του και να παραδίδει το “καρτελάκι” στην υποδοχή, ενώ αποθεώνεται από πολλούς υπαλλήλους.

Είναι μια μέρα με έντονα συναισθήματα για την Mercedes, ειδικά για τον CEO της, ο οποίος βρισκόταν σε αυτή τη θέση πάνω από 13 χρόνια. Φτάνοντας σπίτι του, ο οδηγός του (με το εταιρικό S-Class) φεύγει και ο Zetsche συνειδητοποιεί ότι είναι επιτέλους “ελεύθερος” από όλους τους εταιρικούς κανόνες, έχοντας πλέον την δυνατότητα να οδηγήσει την BMW i8 Roadster του.

Το βίντεο κλείνει με ευχαριστίες από την BMW προς τον Dieter Zetsche, “για όλα τα χρόνια του δημιουργικού ανταγωνισμού”.

Ο πρώην CEO της Daimler, με το απίθανο μουστάκι του, παρέδωσε την θέση του στον Ola Kallenius, στην ετήσια συνάντηση των μετόχων. Ο ρόλος του Zetsche ήταν πάρα πολύ σημαντικός για την αναπτέρωση της Mercedes, μετά την αποτυχία της συγχώνευσης με την Chrysler. Παράλληλα, είναι υπαίτιος για την επιστροφή της εταιρείας στην υψηλή ποιότητα και τις υψηλές πωλήσεις.

Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος για την σχέση Zetsche-Mercedes, καθώς το 2021 θα επιστρέψει στην Daimler ως Πρόεδρος του εποπτικού Συμβουλίου, αντικαθιστώντας τον Manfred Bischoff.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο