AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η BMW παρουσίασε μία μοναδική αστυνομική Μ2 για το «M Town»[βίντεο]

i-bmw-parousiase-mia-monadiki-astynomiki-m2-gia-to-m-townvinteo-403601

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε βαρετά αστυνομικά αυτοκίνητα, ειδικά στην χώρα μας, αλλά στο «M Town» τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Αντίθετα με την Αθήνα, το «M Town» συγκεντρώνεται στις επιδόσεις. Ως αποτέλεσμα, αντικατέστησαν το οικολογικό BMW i3 για ένα M2 Coupe.

Μπορεί να μην είναι η πιο πρακτική επιλογή, αλλά καθώς η «M Town» είναι ένα δημιούργημα φαντασίας στο οποίο οι αστυνομικοί κυνηγούν τις λακκούβες και τις συμμορίες που κατασκευάζουν κακής ποιότητας ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο, το M2 Coupe έχει τα χρώματα του LAPD, της αστυνομίας του Λος Άντζελες, το μαύρο και το άσπρο, με το αποτέλεσμα να δείχνει απρόσμενα όμορφο. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με μία μεγάλη μπάρα προστασίας στο εμπρός μέρος και φάρους. Ακόμη και ο αριθμός του τηλεφώνου είναι διαφορετικός, καθώς το 1972 ήταν η χρονιά που ιδρύθηκε η BMW Μ.

Η Μ2 μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στην παραγωγή, καθώς αντικαταστάθηκε από την Μ2 Competition. Ο 3-λιτρος twin-turbo κινητήρας αποδίδει 405 ίππους και 550Nm ροπής. Εξοπλίζεται είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

 

https://youtu.be/8z0LVYKBkcU

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο