AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

BMW M4 GT4 δεν βλέπει λόγω ανοιγμένου καπό, τρακάρει στον τοίχο των Pits [βίντεο]

bmw-m4-gt4-den-vlepei-logo-anoigmenou-kapo-trakarei-ston-toicho-ton-pits-vinteo-427407

Οι αγώνες αντοχής στο Nurburgring είναι πάντα εντυπωσιακοί και ,πολύ συχνά, έχουν κάποια πολύ ιδιαίτερα συμβάντα. Ο φετινός 24ωρος αγώνας, που έλαβε χώρο το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχε κάτι από όλα.

Κατά την διάρκεια του αγώνα και πιο συγκεκριμένα την 22η ώρα αυτού, το καπό ενός M4 GT4 της ομάδας Leutheuser Racing άνοιξε, με αποτέλεσμα ο οδηγός Rudi Adams να μην μπορεί να δει τίποτα μπροστά του. Σε βίντεο βλέπουμε τον οδηγό να κυκλοφορεί αργά και “στα τυφλά” στην πίστα, κοιτώντας (όσο γίνεται) από τα πλαϊνά παράθυρα.

O Adams επιχείρησε να επιστρέψει στα pit, αλλά δυστυχώς, τράκαρε μετωπικά με το διαχωριστικό αυτών. Μετά, το βίντεο δείχνει το πλήρωμα της ομάδας, το οποίο παρακολουθεί το συμβάν από τις οθόνες και γελάει.

Ο Adams τελικά κατάφερε να φτάσει στα pit  της ομάδας του, η οποία στερέωσε με κολλητική ταινία το καπό στη θέση του.

O νικητής του φετινού Nurburgring 24 Hours  ήταν το Audi R8 LMS της ομάδας Audi Team Phoenix, με οδηγούς τους Pierre Kaffer, Frank Stippler, Dires Vanthoor και Frederic Vervisch.

Το φετινό φαβορί ήταν η Porsche 911 της Manthey Racing, καθώς βρισκόταν στην πρώτη θέση πάνω από 14 ώρες. Δυστυχώς, βρέθηκε στην δεύτερη θέση, πίσω από το Audi, καθώς τιμωρήθηκε με ποινή 5 λεπτών, επειδή έτρεχε σε περιοχές με κίτρινη σημαία.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο