AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Πάτωσε η BMW σε έρευνα αξιοπιστίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

patose-i-bmw-se-erevna-axiopistias-sto-inomeno-vasileio-416187

O αγώνας δρόμου κάποιων αυτοκινητοβιομηχανιών για την εξέλιξη και παροχή διαφόρων σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων φαίνεται πως τους έχει αποσπάσει την προσοχή από βασικά δομικά και κατασκευαστικά χαρακτηριστικά των μοντέλων τους που διασφαλίζουν την αξιοπιστία στη χρήση και στο χρόνο.

Τα αποτελέσματα έρευνας του οργανισμού J.D. Power σχετικά με την αξιοπιστία αυτοκινήτων διαφόρων κατασκευαστών στο Ηνωμένο Βασίλειο επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις με την πιο αξιοσημείωτη εξ αυτών την περίπτωση της BMW που βρέθηκε στην τελευταία θέση στον πίνακα αξιολόγησης παρουσιάζοντας τις περισσότερες ζημιές μεταξύ των μοντέλων από 27 αυτοκινητοβιομηχανιών που πλαισίωσαν την έρευνα.

Η συγκεκριμένη μελέτη πραγματοποιείται από την J.D. Power για 5η συνεχόμενη χρονιά και καταγράφει των αριθμό των προβλημάτων που ενσκήπτουν σε 100 εξεταζόμενα αυτοκίνητα ανά κατασκευαστή. Η έρευνα καταγράφει 177 συμπτώματα δυσλειτουργίας ή ελαττωματικών εξαρτημάτων σε 8 βασικές κατηγορίες όπως: εξωτερικό-αμάξωμα, καμπίνα, οδήγηση, χειριστήρια και πίνακες ενδείξεων, συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, καθίσματα, θέρμανση, αερισμός και ψύξη, κινητήρας και μετάδοση.

Η έρευνα αφορά μοντέλα με πρώτη άδεια κυκλοφορίας από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2018 και κατέγραψε τα προβλήματα που είχαν 11.530 χρήστες αυτοκινήτων από το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν αφορούν βλάβες η προβλήματα των τελευταίων 12 μηνών.

 

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο