AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ένα νέο μοντέλο-μυστήριο από την Hyundai

ena-neo-montelo-mystirio-apo-tin-hyundai-434726

Η Hyundai  δημοσίευσε μία φωτογραφία-teaser ενός νέου μοντέλου, το οποίο προετοιμάζει για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Η εικόνα μας δείχνει την C-κολόνα του αυτοκινήτου, ενώ φαίνεται και το πίσω φως. Το πίσω παράθυρο φαίνεται να ακολουθεί τις γραμμές της πόρτας και να φτάνει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Σε ένα πολύ σύντομο δελτίο τύπου για το νέο όχημα, η Hyundai  δήλωσε πως “το νεοεισερχόμενο αυτοκίνητο θα προσφέρει στους αγοραστές νέα στοιχεία σχεδιασμού μέσα και έξω, μαζί με λειτουργίες συνδεσιμότητας και ασφαλείας που θα το τοποθετήσουν στην κορυφή της κατηγορίας του”.

Εκτός από τις παραπάνω πληροφορίες, δεν γνωρίζουμε πολλά για το νέο Hyundai, αλλά φανταζόμαστε ότι πρόκειται για ένα μικρό Crossover. Νωρίτερα μέσα στο έτος, η εταιρεία παρουσίασε το Venue, ένα μικρό Crossover, αποκλειστικά για την Αμερικάνικη αγορά, ενώ η ΚΙΑ παρουσίασε το Seltos. Άρα το νέο όχημα της Hyundai θα είναι είτε το αντίστοιχο Venue της Ευρωπαϊκής αγοράς, ή το αντίστοιχο Seltos.

Η εταιρεία θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες για το νέο της Ευρωπαϊκό όχημα τις ερχόμενες εβδομάδες, πριν από την πρεμιέρα του στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο