AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Hyundai δημοσίευσε μία εικόνα-teaser για το νέο i10

i-hyundai-dimosiefse-mia-eikona-teaser-gia-to-neo-i10-446602

Η Hyundai δημοσίευσε ένα επίσημο σκίτσο του ανερχόμενου i10, το οποίο θα παρουσιαστεί στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Όπως και σε όλα τα σκίτσα τέτοιο τύπου, το αυτοκίνητο είναι λίγο “υπερβολικό” στιλιστικά και το πιο πιθανό είναι το αυτοκίνητο παραγωγής να μην έχει τόσο δραματικές και επιθετικές γραμμές. Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό, από το σκίτσο παίρνουμε μία ιδέα για τον σχεδιασμό του εμπρός μέρους του i10, το οποίο η Hyundai χαρακτήρισε πιο “ενεργητικό και ευέλικτο”, κάτι που μας βρίσκει σύμφωνους.

Το εμπρός μέρος του i10 διαθέτει μία νέα μάσκα εισαγωγής και κυκλικά φώτα ομίχλης στις άκρες. Επίσης, υπάρχουν πλαϊνές εισαγωγές αέρα και νέα φώτα.

“Το νέο i10 έχει έναν νεανικό και δυναμικό σχεδιασμό που θα το κάνει να ξεχωρίσει στην κατηγορία του. Η φαρδύτερη εμπρός μάσκα εκφράζει τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου ενώ ενσωματώνει μέσα του τα φώτα ημέρας” ανέφερε η Hyundai σε σχετικό δελτίο τύπου.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το νέο αυτοκίνητο θα είναι γεμάτο από ανεπτυγμένες τεχνολογίες, με την χρήση ραντάρ και αισθητήρων, με πολλές από αυτές να βρίσκονται στον βασικό εξοπλισμό. Το αυτοκίνητο θα διαθέτει Apple CarPlay και Android Auto, ασύρματη φόρτιση και κάμερα στο πίσω μέρος.

Το ανανεωμένο i10 θα διατίθεται με τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες, ένας από τους οποίους μπορεί να είναι ο τρικύλινδρος τούρμπο 1.0 T-GDI απόδοσης 118 ίππων, που τοποθετείται στο μεγαλύτερο i30.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο