AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η νέα έκδοση του Fiat Panda “φοράει” Trussardi

i-nea-ekdosi-tou-fiat-panda-foraei-trussardi-462072

Τo Fiat Panda είναι ένα αυτοκίνητο που σίγουρα δεν είναι πολυτελές, παρ’όλα αυτά η εταιρεία αποφάσισε να συνεργαστεί με την Trussardi για την δημιουργία μίας ειδικής έκδοσης.

Η νέα έκδοση χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως το πρώτο “πολυτελές Panda”. Βασισμένο στο Panda Cross, το Panda Trussardi είναι βαμμένο σε καφέ (Caffè Italiano Brown) χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες και δερμάτινο σαλόνι με την …πινελιά της Trussardi.

Το εξωτερικό χρώμα είναι το πρώτο matte χρώμα στην ιστορία του Panda, ενώ στην πίσω πόρτα, στο τελευταίο παράθυρο, στο τιμόνι και στο κέντρο των ζαντών, υπάρχει το λογότυπο της Trussardi.

Το Caffè Italiano Brown είναι διαθέσιμο και ως μεταλλικό χρώμα, ενώ η έκδοση είναι διαθέσιμη και σε μαύρο, άσπρο και γκρι χρώμα.

Όπως φαντάζεστε, στο εσωτερικό είναι που φαίνεται η σύνδεση με την πολυτελή Ιταλική μάρκα. Η νέα έκδοση έρχεται με πληθώρα εξοπλισμού και συστημάτων ασφαλείας, ενώ διατίθεται με δύο διαφορετικούς κινητήρες βενζίνης: 1.200 κυβικών με 67 ίππους ή 900 κυβικών με 83 ίππους. Επίσης, προαιρετικά εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης.

Η ειδική έκδοση του Panda είναι το πρώτο μοντέλο που έρχεται από την συνεργασία της Fiat με την Trussardi. Η Ιταλική μάρκα ιδρύθηκε το 1911 και είναι εξπέρ στα δερμάτινα αξεσουάρ και γάντια.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο