AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

ekthesi-aftokinitou-aftokinisi-anytime-2019-465084

Η έκθεση αυτοκινήτου που συμμετέχουν οι Έλληνες Αντιπρόσωποι–Εισαγωγείς, μέλη του ΣΕΑΑ, θα πραγματοποιηθεί και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια στους εκθεσιακούς χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Αίθουσα Ξιφασκίας) από τις 9 μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου 2019.

Το θετικό κλίμα στην οικονομία της χώρας μας, η πλήρης άρση των capital controls, καθώς και τα κίνητρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για να αντικατασταθούν τα αυτοκίνητα παλιάς τεχνολογίας, εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στη ανάπτυξη της αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων. Παράλληλα, η καλή πορεία της ελληνικής αγοράς για το 2019, που παρουσιάζει αύξηση 10% στο 8-μηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, αυξάνει το ενδιαφέρον για συμμετοχές.

Η «Αυτοκίνηση Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί (εκθεσιακός χώρος) τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ.

Πρεμιέρες που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μετά το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως και πολλά άλλα νέα μοντέλα που έλειπαν από τη γερμανική έκθεση, θα είναι πόλος έλξης για τους επισκέπτες.

Ξεχωριστή θέση θα έχουν στην έκθεση τα ηλεκτρικά – υβριδικά αυτοκίνητα, τα SUV – Crossover καθώς και οι νέες τεχνολογίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης. Στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019» συμμετέχει και το aftermarket, όπου παρουσιάζονται νέα προϊόντα και εξελίξεις.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο