AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η BMW δίνει κίνητρα για την αγορά των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της

i-bmw-dinei-kinitra-gia-tin-agora-ton-ilektrokiniton-montelon-tis-475004

Η BMW και η BMW Financial Services, δίνουν κίνητρα για την αγορά των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της μάρκας, επιδοτώντας την τιμή τους με ποσό αντίστοιχο της μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ από το 24% στο 14%.

Παράλληλα, προσφέρει προνομιακούς όρους χρηματοδότησης με επιτόκιο 3,9%, μέσω του προγράμματος «Electrified ALL INCLUSIVE».

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Electrified ALL INCLUSIVE» της BMW Financial Services εξασφαλίζει:

  • Επιτόκιο χρηματοδότησης 3,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128 / 1975).
  • Διάρκεια έως 48 μήνες.
  • Ασφάλιση και Επέκταση Εγγύησης άτοκα.

Με την ολοκλήρωση της διάρκειας των μηνιαίων δόσεων, απομένει μία τελευταία μεγάλη δόση για την οποία το πρόγραμμα εξασφαλίζει τις παρακάτω επιλογές:

  1. Εξόφληση και απόκτηση του οχήματος,
  2. Επιστροφή του οχήματός στην BMW Financial Services ή
  3. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης για διάρκεια έως 48 μήνες.

Τα κίνητρα αγοράς αφορούν στα ηλεκτρικά BMW i3 και BMW i3s, καθώς και σε όλη τη γκάμα των διαθέσιμων Plug-in υβριδικών μοντέλων νέας γενιάς (Σειρά 2 Active Tourer, Σειρά 3, Σειρά 5, Χ3, Χ5 και Σειρά 7) και θα ισχύσουν για παραγγελίες λιανικής πώλησης έως 31/12/2019.

Η BMW επενδύει στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα από το 2013, έχοντας υψηλή θέση πωλήσεων στην κατηγορία των ηλεκτρικών και Plug-in υβριδικών μοντέλων.

Σήμερα η γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της BMW αποτελείται από τα i3 και i3s, τα οποία προσφέρουν επιδόσεις και αυτονομία έως 310 χλμ. (WLTP) με μία φόρτιση, καθώς και από 9 Plug-in υβριδικά μοντέλα νέας γενιάς, με κορυφαία ηλεκτρική αυτονομία η οποία φτάνει έως τα 89 χλμ. (WLTP) και ισχύ έως 394 ίππους.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο