AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Pininfarina SLUV: Μια μίξη από Urus και Panamera Sport Turismo!

pininfarina-sluv-mia-mixi-apo-urus-kai-panamera-sport-turismo-492296

Η Automobili Pininfarina δίνει για πρώτη φορά ακριβή στοιχεία για το μελλοντικό της, πολυτελές SUV. Θα είναι ισχύος 1.000 PS από τρεις κινητήρες από μία ιστορική Alfa Romeo, τη Lamborghini Urus και την Porsche Panamera Gran Turismo.

Το φοβερό και τρομερό αγωνιστικό μοντέλο των 2.000.000 ευρώ, το Battista, δεν έχει λανσαριστεί στην αγορά ακόμη, αλλά η Automobili Pininfarina έδωσε κιόλας στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για το δεύτερο μοντέλο της. Πρόκειται για ένα SUV, του οποίου η σχεδίαση αποκαλύφθηκε σε πολύ μικρές εικόνες, αφού οι σχεδιαστές της ιταλικής φίρμας επιφυλάσσουν μικρές ή μεγάλες αλλαγές. Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Μοντερέι 2020 (Pebble Beach Concours d’ Elegance) θα δημοσιευτούν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες.

Οι Ιταλοί ονομάζουν το δεύτερο μοντέλο τους SLUV, όπου το γράμμα “L” αναφέρεται στον όρο “luxury”. Θα σκεφθείτε, βέβαια, πως η Pininfarina είναι έτσι κι αλλιώς μία πολυτελής μάρκα. Ωστόσο, η διάκριση “luxury” έχει να κάνει, κυρίως, με το γεγονός πως αργότερα θα λανσαριστεί ένα μοντέλο, του οποίου η βασική έκδοση θα κοστίζει περίπου 150.000 ευρώ. Η τιμή για το SLUV δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Ωστόσο, η Pininfarina έχει αναμείξει το αμάξωμα μιας Lamborghini Urus με το εσωτερικό μιας Porsche Panamera Gran Turismo, έχοντας χαμηλώσει τα πάντα κατά 1 μέτρο. Το πρωτότυπο του SLUV ονομάζεται “Pura Vision” και έχει μήκος πάνω από 4 m, πλάτος 2 m και είναι κατά 15 cm πιο χαμηλό σε σχέση με μια Urus, που έχει ύψος 1,49 m.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο