AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Jeep 4xe: Τα Wrangler, Renegade και Compass εξηλεκτρίζονται!

jeep-4xe-ta-wrangler-renegade-kai-compass-exilektrizontai-509525

Ο εξ Αμερικής κατασκευαστής αυτοκινήτων, Jeep, θα επιδείξει στην Έκθεση CES στο Las Vegas τρία plug-in-υβριδικά μοντέλα. Τα εξηλεκτρισμένα off-road οχήματα θα φέρουν το πρόσθετο λογότυπο “4xe”.

Έως το έτος 2022 η εξειδικευμένη στις off-road κατασκευές εταιρεία, Jeep, θα παρέχει προς αγορά για όλα τα μοντέλα της και εκδόσεις με ηλεκτροκινητήρα! Συνολικά, πάνω από 30 μοντέλα πρόκειται να δεχθούν τις σχετικές επεμβάσεις. Τα πρώτα τρία Jeep, που θα δεχθούν την ηλεκτρική… ενίσχυση, θα τα δείξουν οι Αμερικανοί στην Έκθεση CES στο Las Vegas.

Οι επισκέπτες της CES, λοιπόν, θα δουν τις plug-in-υβριδικές εκδοχές του Jeep Wrangler, του Jeep Renegade και του Jeep Compass. Πιο ακριβή τεχνολογικά στοιχεία για τα κινητήρια σύνολα των παραπάνω μοντέλων θα γνωστοποιήσει η Jeep στις ακόλουθες Εκθέσεις Αυτοκινήτου στη Γενεύη, Νέα Υόρκη και Πεκίνο. Το μόνο ουσιαστικό στοιχείο, που είναι ήδη γνωστό, είναι το εξής: Τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα είναι τετρακίνητα και φέρουν το πρόσθετο λογότυπο “4xe”.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης CES, μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν «εικονικά» το εσωτερικό του Jeep Wrangler 4xe!

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο