AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Μια Porsche Taycan κάηκε μαζί με το γκαράζ της στις Η.Π.Α.

mia-porsche-taycan-kaike-mazi-me-to-gkaraz-tis-stis-i-p-a-608663

Μία Porsche Taycan κάηκε σε ένα γκαράζ στην πολιτεία της Florida στις Η.Π.Α. Στο κτίριο καταγράφηκαν σημαντικές ζημιές, ενώ στο όχημα έγινε ολοκληρωτική καταστροφή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 16 Δεκεμβρίου 2019. Ωστόσο, λίγα πράγματα έχουν γίνει έως σήμερα γνωστά. Το φωτογραφικό υλικό δείχνει ένα καμμένο, έως και το πλαίσιο, αυτοκίνητο, το οποίο σε αυτήν την περίπτωση ήταν μία Porsche Taycan. Πέρα από τις φωτογραφίες, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν και κάποια video, τα οποία δε φανερώνουν καθόλου περαιτέρω πληροφορίες, πιθανότατα ώστε να διατηρηθεί η ανωνυμία του ιδιοκτήτη. Βέβαια, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως το αυτοκίνητο εξεράγη μέσα στο γκαράζ.

Εξαιτίας των ελάχιστων στοιχείων είναι κατανοητό ότι και η Porsche παρέμεινε φειδωλή στα λόγια και τις ανακοινώσεις της και περιορίστηκε σε μία λιτή δήλωση: «Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 η Porsche ενημερώθηκε ότι στην αμερικανική πολιτεία της Florida, μια πυρκαγιά προκάλεσε ζημιά σε ένα ιδιωτικό γκαράζ, στο οποίο υπήρχε ένα αυτοκίνητο της μάρκας μας. Η αιτία και τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται αυτήν τη στιγμή».

Η Porsche άρχισε να παραδίδει τις Taycan το περασμένο έτος και έδωσε τα πρώτα 130 αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες το Δεκέμβριο του 2019. Η κατάταξη και αξιολόγηση της αυτονομίας προκάλεσε αίσθηση, επειδή η κορυφαία έκδοση (Turbo S) του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Porsche κατάφερε να καλύψει λιγότερο από 200 μίλια με μία φόρτιση, ενώ το Model S της Tesla στη Long-Range έκδοση καταφέρνει να κινηθεί κατά επιπλέον 85%.

Με αυτά τα δεδομένα, η Porsche θα ήθελε σίγουρα πιο θετική δημοσιότητα. Ωστόσο, οι πυρκαγιές των μοντέλων Tesla έχουν ήδη περάσει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με μεγάλη προσοχή στην Ευρώπη.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο