ECO CARS

Μπαίνουμε στην πρίζα με τους ABB Terra AC wallbox φορτιστές!

bainoume-stin-priza-me-tous-abb-terra-ac-wallbox-fortistes-615275

Η ABB, αναγνωρίζοντας ότι στο μέλλον οι μετακινήσεις θα πραγματοποιούνται κατά κύριο λόγο με ηλεκτροκίνητα οχήματα, θέτει τα «θεμέλια» για την ανάπτυξη αυτού του αξιόπιστου και «οικολογικού» τρόπου κίνησης, με κύριο στόχο της να είναι προσβάσιμη για όλους τους οδηγούς της χώρας. 

Η ελβετική εταιρεία, μετά από χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την παραγωγή υποδομών φόρτισης (καθώς από το 1998 δραστηριοποιείται σε περισσότερους από 20 βιομηχανικούς κλάδους, παρέχοντας προϊόντα, συστήματα, υπηρεσίες και λύσεις σε πολλές εταιρείες), προσφέρει σήμερα μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας wallbox και ταχυφορτιστών για ηλεκτρικά οχήματα, αναπτύσσοντας υποδομές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επόμενης γενιάς των μετακινήσεων. 

Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης έχει ήδη φτάσει, με τους νέους AC επίτοιχιους φορτιστές (Wallbox) της ABB να αποτελούν τη νέα προσιτή και εύχρηστη λύση για γρήγορη φόρτιση εναλλασσόμενης τάσης. Εύκολοι στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις και minimal σχεδιασμό, οι νέοι wallbox φορτιστές της ΑΒΒ είναι η ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή. 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των φορτιστών της ΑΒΒ: 

  • Μονοφασικός EV φορτιστής 7,4 kW / 32 A 
  • Τριφασικός EV φορτιστής έως 22 kW / 32 A 
  • Έκδοση με ή χωρίς καλώδιο 
  • Ενσωματωμένες τεχνολογίες για μέγιστη ασφάλεια (προστασία από υπερένταση, υπέρταση & υπόταση, διαρροή προς γη και προστασία κατά των κεραυνών) 
  • Ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth & WiFi για εύκολη σύνδεση με smartphone ή tablet και παρακολούθηση πληροφοριών όπως η κατάσταση φόρτισης του οχήματος 
  • Αντιβανδαλιστικός σχεδιασμός για την δυνατότητα εγκατάστασης σε εξωτερικούς χώρους και parking 
  • Έξυπνη λειτουργία διαχείρισης φορτίου (κατά την οποία ο φορτιστής ενεργοποιείται όταν το σπίτι δεν καταναλώνει πολύ ρεύμα, για να μην πέσουν οι ασφάλειες), με προσαρμογή ειδικών εξαρτημάτων 

Ταυτόχρονα, η ΑΒΒ είναι χορηγός τίτλου στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα ηλεκτροκίνητων οχημάτων της FIA, «ABB FIA Formula E Championship». Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, η ΑΒΒ και η Formula E είναι σε θέση να διευρύνουν τα όρια της ηλεκτροκίνησης. 

Γιατί οι ηλεκτρικοί αγώνες μπορούν να είναι τόσο συναρπαστικοί όσο και βιώσιμοι. 

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο