Μπορεί o Brad Pitt να είναι πολυεκατομμυριούχος και μεγάλος fan των γρήγορων αυτοκινήτων, ωστόσο, αυτή η βόλτα σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη.
Ο superstar του Χόλυγουντ και αδυναμία εκατομμυρίων γυναικών ανά τον κόσμο μπήκε πρόσφατα στα παπούτσια ενός οδηγού αγώνων της Formula 1, καθώς υποδύεται τον οδηγό Sonny Hayes στη νέα ταινία F1 The Movie. Από αυτή την εμπειρία δε θα μπορούσε να λείπει και η οδήγηση ενός πραγματικού μονοθέσιου της F1, κάτι που είχε την ευκαιρία να ζήσει οδηγώντας ένα μονοθέσιο της McLaren του 2023.
Ένα όνειρο για κάθε λάτρη του αυτοκινήτου
Εκτός από την προετοιμασία για την ταινία, με τους Brad Pitt και Damson Idris να οδηγούν μονοθέσια της F2, ο Pitt μπήκε στο cockpit της MCL60 στο Όστιν των ΗΠΑ, οδηγώντας το μονοθέσιο της McLaren στο Circuit of The Americas. O Brad Pitt κατάφερε μάλιστα να πιάσει 197 μίλια την ώρα (317 χλμ./ώρα), φτάνοντας μία ανάσα από το φράγμα των 200 μιλιών/ώρα (σχεδόν 322 χλμ./ώρα), κάτι που τον απογοήτευσε.
Διαβάστε επίσης: Ο διάδοχος του Enzo στη Ferrari, πάει στη McLaren
«Ήμουν κάποτε σε αεροπλάνο ακροβατικών και είναι το πιο κοντινό πράγμα που μπορώ να σκεφτώ. Αν και πάλι, η Formula 1 είναι μία τελείως διαφορετική κατηγορία. Αυτό που σου χαρίζει είναι ένα τόσο μοναδικό συναίσθημα. Είμαι ακόμα σε ευφορία, πραγματικά. Και ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτή την ευκαιρία τον Zak Brown και την ομάδα.», ήταν τα λόγια του Pitt, ο οποίος αποκάλυψε πως χρειάστηκε να περάσουν 36 ώρες για να μπορέσει να ηρεμίσει και να κοιμηθεί.
Φωτογραφίες: Formula1.com
Όλες οι ειδήσεις
Dacia: Φθηνό και τετρακίνητο θα είναι το ηλεκτρικό Duster – Όλα όσα γνωρίζουμε
«Η παράκαμψη της Αττικής»: Ο νέος δρόμος που θα μειώσει τους χρόνους οδήγησης κατά 30 λεπτά