MOTOTYPOS

Αναβάτες Θρύλοι των GP, Superbike και Isle of Man στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 5, 6 και 7 Νοεμβρίου

anavates-thryloi-ton-gp-superbike-kai-isle-of-man-sto-aftokinitodromio-serron-stis-5-6-kai-7-noemvriou-626245
Ένα, μοναδικό για τα Ελληνικά μοτοσυκλετιστικά χρονικά, 3ήμερο Track Day θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, στις 5,6 και 7 Νοεμβρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια του 3μερου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για μια εμπειρία ζωής, 3 ημέρες οδήγησης μαζί με τους θρύλους των GP, των Superbike και του Isle of Man TT:
  • Giacomo AGOSTINI, 15 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, 10 νίκες στο ΙSLE OF MAN
  • John McGUINNESS, 23 νίκες στο ΙSLE OF MAN TT
  • Carl FOGARTY, 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Superbike, 3 νίκες στο ISLE OF MAN TT, 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο TTF1, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ENDURANCE
  • Ian HUTCHINSON, 16 νίκες στο ISLE OF MAN TT
Το 3ήμερο Track Day στις Σέρρες είναι ανοικτό σε όσους αναβάτες επιθυμούν να οδηγήσουν με τους οδηγούς θρύλους, με μοτοσυκλέτες δρόμου η αγωνιστικές, σύγχρονες ή κλασσικές, που πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση (φρένα, λάστιχα κτλ.). Οι αναβάτες θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά, δερμάτινη φόρμα (ολόσωμη ή διαιρούμενη), κράνος, δερμάτινα γάντια μπότες πίστας και προστασία πλάτης.
Ανάλογα με τον τύπο της μοτοσυκλέτας και το επίπεδο των συμμετεχόντων θα υπάρχουν κατηγορίες Ducati Owners, Classics, Ενδιάμεσοι και Προχωρημένοι. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Cathy Welch, στα τηλέφωνα 697 223 3094, 693 801 8936 και στο email [email protected]
car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο