MOTOTYPOS

Piaggio Liberty σε ειδική επετειακή έκδοση Baci Perugina 

piaggio-liberty-se-eidiki-epeteiaki-ekdosi-baci-perugina-633837

Το Liberty της Piaggio ντύνεται στα χρώματα της Baci Perugina (φημισμένα Ιταλικά σοκολατάκια) για τα 100 χρόνια της επετείου της.

Στην 100η επέτειο της Baci Perugina, η Piaggio γιορτάζει την ιστορία και τη δημιουργικότητα της μάρκας με μία ειδική έκδοση του Liberty, ένα από τα ποιο διαδεδομένα σκούτερ με μεγάλους τροχούς, δημιουργώντας την έκδοση Liberty Baci Perugina.

Μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια  η Baci πρωταγωνιστούσε σε πρωτοποριακές καμπάνιες, ήταν δίπλα σε διάσημους καλλιτέχνες και μεγάλα εμπορικά σήματα και σήμερα ανανεώνεται δίπλα σε άλλο ένα σύμβολο του ιταλικού τρόπου ζωής το Piaggio Liberty, πρωταγωνιστή της έξυπνης και εύκολης μετακίνησης εδώ και είκοσι πέντε χρόνια.

Έτσι το Liberty ντύθηκε με τα κλασσικά χρώματα και γραφικά της Baci: το βαθύ μπλε στολισμένο με αστέρια ντύνει το μπροστινό μέρος και τα πλαϊνά, ενώ το διάσημο λογότυπο υπογράφει στην ποδιά. Η σκουρόχρωμη δερμάτινη σέλα, από την άλλη θυμίζει τα χρώματα της επικάλυψης με σοκολάτα Luisa Dark, που ανέκαθεν ξεχώριζαν το αριστούργημα του οίκου Perugina.  To Liberty Baci Perugina παρουσιάστηκε σε ένα αποκλειστικό χρώμα και είναι εξοπλισμένο με την έκδοση 125cc της σύγχρονής οικογένειας κινητήρων Piaggio i-get.

Παράλληλα με το Liberty Baci Perugina, δημιουργήθηκε και ένα αποκλειστικό κράνος σε δύο διαφορετικά χρώματα: το κλασσικό, σε μπλε Baci Perugina και το ασημί, εμπνευσμένο από το ασημί περιτύλιγμα  που τυλίγει κάθε σοκολατάκι.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο