MOTOTYPOS

Κορυφαίες θέσεις για μοντέλα της BMW στην ψηφοφορία “Motorcycle of the Year 2022”

koryfaies-theseis-gia-montela-tis-bmw-stin-psifoforia-motorcycle-of-the-year-2022-634071
Η BMW Motorrad πέτυχε ένα εκπληκτικό συνολικό αποτέλεσμα κατακτώντας τρεις πρώτες θέσεις, τέσσερις δεύτερες θέσεις και μία τρίτη θέση, στην 24η ψηφοφορία “Motorcycle of the Year 2022” που διοργάνωσε (συμμετείχαν 52.333 αναγνώστες) το Γερμανικό περιοδικό μοτοσυκλέτας MOTORRAD.

Τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν: Στην κατηγορία Sports Bikes η Super Bike BMW M 1000RR (η πρώτη μοτοσυκλέτα BMW σειράς Μ), στην κατηγορία Tourers/Sports Tourers η δικύλινδρη BMW R 1250RS  και στην κατηγορία Enduros/Supermotos η επίσης δικύλινδρη BMW R 1250GS / Adventure, μάλιστα η R 1250 GS έχει διακριθεί σε όλες τις ψηφοφορίες (13) από το 2009 μέχρι και σήμερα!

Τη δεύτερη θέση στην κατηγορία τους κατέκτησαν: Η BMW S 1000XR στην Crossover, η BMW R 18 Classic στην Chopper / Cruiser, η BMW R 1250R στην Naked Bikes, και ή σειρά BMW R nineT & R nineT Pure στην Modern Classics όπου η έκδοση R nineT Scrambler κατέκτησε την τρίτη θέση.

«Οι εργαζόμενοι της BMW Motorrad και εγώ είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν σε αυτή την ψηφοφορία. Για μία ακόμα φορά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους αναγνώστες του περιοδικού MOTORRAD για την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς εμάς. Αυτή η τεράστια δημοτικότητα, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο, ότι προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους φίλους της μοτοσικλέτας την καλύτερη γκάμα της BMW Motorrad, στην αντίστοιχη κατηγορία της αγοράς», σχολίασε ο Dr. Markus Schramm, επικεφαλής της BMW Motorrad, αναφερόμενος στα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας των αναγνωστών.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο