MOTOTYPOS

Zontes M310: Το νέο 300σάρι scooter

zontes-m310-to-neo-300sari-scooter-634580

Η ZONTES παρουσίασε ένα νέο scooter υψηλών επιδόσεων βασισμένο στη φιλοσοφία που αρχικά ακολουθούσαν όλα τα σκούτερ “Ελαφρύ” – “Ευέλικτο” – “Compact”

Εμφανισιακά το M310 ξεχωρίζει χάρη στην ιδιαίτερη μάσκα του που σε συνδυασμό με τα Full LED φώτα του δίνει μια μοναδική επιθετική εμφάνιση που είναι άμεσα αναγνωρίσιμη.

Η οδική συμπεριφορά του M310 είναι προσανατολισμένη στη “σπορ” οδήγηση χωρίς να θυσιάζει την άνεση του αναβάτη χάρη στο ενισχυμένο άκαμπτο διπλό σωληνωτό πλαίσιο και τα ρυθμιζόμενης προφόρτισης αμορτισέρ 5 θέσεων.

Τα φρένα αποτελούνται από δύο δισκόφρενα (265 mm), με διπίστονη δαγκάνα εμπρός και δικάναλο ABS σύστημα της BOSCH 9.1M και μονό δισκόφρενο πίσω.

Ο κινητήρας του είναι σύγχρονης σχεδίασης τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος μονοκύλινδρος στα 309 κ.εκ. με απόδοση κατά τον κατασκευαστή  33.3 ίππων, που είναι η κορυφαία στην κατηγορία του και ροπή στα 32Nm. Η κατανάλωση 3,3L/100km (ECO, WMTC) σε συνδυασμό με τη μεγάλη δεξαμενή καυσίμου 12 λίτρων προσφέρει αυτονομία άνω των 360km.

Η μονάδα EFI της BOSCH τελευταίας γενιάς, έχει διπλή χαρτογράφηση με δύο λειτουργίες, την “Ε” (eco) για εξοικονόμηση καυσίμου και την “S” για γρήγορη sport λειτουργία και η οθόνη οργάνων είναι έγχρωμη TFT με ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας και 4 εξατομικευμένα θεματικά interfaces.

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονταί το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών TPMS, το σύστημα Keyless με προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης και η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα φιλοξενεί ένα Full Face κράνος και μικροπράγματα, ενώ, επίσης στο εσωτερικό της ποδιάς βρίσκεται κλειστό ντουλαπάκι με χώρο για κινητό τηλέφωνο, με διπλή θύρα ταχείας φόρτισης USB QC3.0, με έξοδο ισχύος 18W σε κάθε θύρα.

Το Zontes M310 είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (BLACK, RED, MAT BLUE & GREY) στην τιμή των 4.355€

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο