MOTOTYPOS

Αυτή είναι η τιμή της νέας Honda XL 750 Transalp

afti-einai-i-timi-tis-neas-honda-xl-750-transalp-657119

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και στην ελληνική αγορά η νέα Honda XL750 Transalp που εκτός από τη νέα σχεδίαση διαθέτει και πλούσιο εξοπλισμό.

Νέος είναι και ο δικύλινδρος κινητήρας στα 755 κ.εκ. ο οποίος προέρχεται από το επίσης νέο Honda CB750 Hornet, με απόδοση 91.8 PS και ροπή 75 Nm.

Το ατσάλινο πλαίσιο τύπου «διαμάντι» συνοδεύεται από ανεστραμμένο πιρούνι Showa 43mm μπροστά και πίσω από μοχλικό σύστημα Pro-Link. Στον τομέα της πέδησης υπάρχουν διπλά δισκόφρενα μπροστά με διπίστονες δαγκάνες ενώ ο τρόχος 21 ιντσών μπροστά και 18 ιντσών πίσω εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη κίνηση σε ανώμαλα εδάφη.

Χαρακτηριστικό της νέας Honda Transalp είναι και ο αναβαθμισμένος εξοπλισμός. Ο πίνακας οργάνων διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών. Όλα τα φώτα είναι τεχνολογίας LED, ενώ τα φλας υιοθετούν Λειτουργία Αυτόματης Ακύρωσης και περιλαμβάνουν επίσης την τεχνολογία Emergency Stop Signal (ESS) που προειδοποιεί τους άλλους χρήστες του δρόμου σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος.

­

Παραλλήλως υπάρχει σύστημα διασύνδεσης με συσκευές που λειτουργούν σε περιβάλλον Android και IOS. Η εταιρεία το ονομάζει Honda Smartphone Voice Control system (HSVCs). Τέλος, στον προαιρετικό εξοπλισμό θα βρείτε εκτός των άλλων μαλακές και σκληρές βαλίτσες, σχάρες και έξτρα ανεμοθραύστες.

­

Το νέο Honda Transalp θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο σε τρεις χρωματικές επιλογές – μεταξύ αυτών και η γνώριμη tricolor. H τιμή διάθεσης προσδιορίζεται στα 11.500 ευρώ.

 

Όλες οι ειδήσεις 

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο