EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πόσο κοστίζουν οι Ducati για το 2023;

poso-kostizoun-oi-ducati-gia-to-2023-654958

Η Kosmocar-Ducati ανακοίνωσε το νέο τιμοκατάλογο για τις “ModelYear23” μοτοσυκλέτες της μάρκας από το Borgo Panigale.

Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει όλες τις νέες εκδόσεις των μοτοσυκλετών της Ducati, ενδεικτικά:

· Νέα Diavel V4

· Nέα Multistrada Rally

· Νέα Monster SP

· Desert X, νέο livery

· Νέα γενιά Scrambler

· Νέα Streetfighter

· Νέα Panigale V4 R

Παράλληλα, η Ducati, προσφέρει όχι μόνο την απόλαυση κάθε διαδρομής, αλλά εξασφαλίζει στους Ducatisti και τη σιγουριά μέσα από το πρόγραμμα 4 | EVER DUCATI που προσφέρει 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα μοντέλα για απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων και δωρεάν οδική βοήθεια. Ο κάτοχος μιας Ducati απολαμβάνει με ασφάλεια και σιγουριά την αγαπημένη του μοτοσυκλέτα επωφελούμενος από την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού, τη χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών, αλλά και την υψηλή μεταπωλητική αξία που διατηρεί η μοτοσυκλέτα του.

Ο νέος τιμοκατάλογος είναι ήδη σε ισχύ και καταργεί κάθε προηγούμενο.

Δείτε τον τιμοκατάλογο πατώντας εδώ

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάστε επίσης: Χρονιά ρεκόρ για την Ducati το 2022

Το 2022 επιβεβαιώθηκε ως μια εξαιρετική χρονιά για την Ducati, κλείνοντας με το ρεκόρ 61.562 παραδόσεων μοτοσυκλετών σε λάτρεις της μάρκας σε όλο τον κόσμο. Αυτό το αποτέλεσμα έρχεται να συμπληρώνει τον θρίαμβο της Ducati στον χώρο των αγώνων. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 3,6% σε σχέση με το 2021.

Ο Claudio Domenicali, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati δήλωσε: «Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της επένδυσης στην ανάπτυξη καινοτόμων μοτοσυκλετών και στη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των μοναδικών εμπειριών που απολαμβάνουν οι Ducatisti . Επιπλέον, η Ducati είναι πιο αγαπητή και επιθυμητή από ποτέ, χάρη στα εξαιρετικά sport επιτεύγματα και τη συνεχή δέσμευσή μας να κάνουμε τους Ducatisti μέρος μιας μεγάλης, φιλόξενης οικογένειας. Η επίτευξη πωλήσεων που ξεπερνούν το ήδη εξαιρετικό 2021, σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για ολόκληρο το χώρο της αυτοκίνησης εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων εφοδιασμού, είναι μια σαφής ένδειξη της ευελιξίας με την οποία αντέδρασε η Ducati, μαζί με τους προμηθευτές και τους αντιπροσώπους της. Αυτή η ευελιξία μας επέτρεψε να περιορίσουμε τον αντίκτυπο, από τις καθυστερήσεις παράδοσης, για τους πελάτες μας – τους οποίους δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω για την υπομονή και την αφοσίωσή τους – και ως εκ τούτου να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα πωλήσεων. Η ομάδα της Ducati σήμερα είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη όλων των εποχών και αντικατοπτρίζει τη δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη και την ενίσχυση των ταλέντων. Γι’ αυτό, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, καθώς χωρίς τη δέσμευσή τους οι επιτυχίες της εταιρείας δεν θα ήταν δυνατές».

Το 2022 η Ιταλία επιβεβαιώθηκε ως η μεγαλύτερη αγορά για την Ducati, με 9.578 παραδόσεις μοτοσυκλετών και αύξηση 10% σε σύγκριση με το 2021. Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στη δεύτερη θέση με παραδόσεις 8.441 μοτοσυκλετών, που αντιστοιχούν σε μείωση της τάξης του -6% σε σύγκριση με το 2021 εξαιτίας υλικοτεχνικών δυσκολιών και καθυστερήσεων στις υπεράκτιες αποστολές. Χώρα στρατηγικής σημασίας για την Ducati είναι και η Γερμανία, η οποία σημείωσε αύξηση 9% σε σχέση με το 2021 και με παραδόσεις 6.678 μοτοσυκλετών αναδείχθηκε ως η τρίτη μεγαλύτερη αγορά.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο