Q-ELECTRIC

Ταχυφορτιστές Porsche Turbo Charge

tachyfortistes-porsche-turbo-charge-619470

Στο Porsche Center Athens, στην Μεταμόρφωση Αττικής, εγκαταστάθηκε ο πρώτος σταθμός υπερ-υψηλής φόρτισης από την Μοτοδυναμική που είναι αυτή τη στιγμή και ο ισχυρότερος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.

Ο σταθμός Porsche Turbo Charge περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητους φορτιστές DC και έχει συνολική ικανότητα φόρτισης έως 320 KW (2X160 KW). Ουσιαστικά μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα δύο Taycan, στο 80% της χωρητικότητάς τους, σε χρόνο που δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί πως το σύστημα είναι «plug & play» για τους ιδιοκτήτες των Taycan, χωρίς χρονοβόρα διαδικασία και χωρίς χρέωση.

Στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου φόρτισης που θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Porsche AG στην Ελλάδα και εκτός των ταχυφορτιστών Porsche Turbo Charge θα περιλαμβάνει και φορτιστές ΑC 22KW σε όλα τα Porsche Center, καθώς και φορτιστές AC 11KW σε συνολικά είκοσι σημεία σε όλη την χώρα. Ήδη έχουν δρομολογηθεί και εγκατασταθεί φορτιστές στο πάρκινγκ του Golden Hall στο Μαρούσι, στο Life Gallery στην Εκάλη, στο Fougaro Art Center στο Nαύπλιο αλλά και στα ξενοδοχεία Nikopolis και Port Palace στη Θεσσαλονίκη.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο