Q-ELECTRIC

Θα μπορούσε να είναι έτσι το νέο Hyundai Ioniq 7;

tha-borouse-na-einai-etsi-to-neo-hyundai-ioniq-7-703988

Το τρίτο ηλεκτρικό μοντέλο της σειράς Ioniq της Hyundai, όπου θα πλαισιώσει το Ioniq 5 και το Ioniq 6, αναμένεται να παρουσιαστεί στις διεθνείς αγορές.

Η Hyundai θα μπορούσε να επιλέξει την Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουσάν, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου, για να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο, το Ioniq 7. Η είδηση, που προέρχεται από κορεατικές πηγές, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV θα προέρχεται απευθείας από το Seven Concept του 2021, από το οποίο πιθανότατα θα πάρει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία που διαθέτουν ήδη τα μικρότερα μοντέλα της Hyundai, όπως οι προβολείς Pixel LED. Η πλατφόρμα, ωστόσο, πάνω στην οποία θα βασίζεται θα είναι η e-GMP όλων των ηλεκτρικών μοντέλων του ομίλου Hyundai: το Ioniq 7, συγκεκριμένα, θα πρέπει να έχει την ίδια διαμόρφωση με το Kia EV9.

Ως εκ τούτου, μιλάμε για ένα αμάξωμα μήκους περίπου 5 μέτρων με διάταξη έξι ή επτά θέσεων και έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 204 ίππων ή 385 ίππων αντίστοιχα με μπαταρίες ικανές να προσφέρουν αυτονομία άνω των 500 χιλιομέτρων και γρήγορη φόρτιση στα 350 kW. Προφανώς, η ξαφνική εξέλιξη του κόσμου των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα μπορούσε να φέρει ακόμα πιο αποτελεσματικές και ενημερωμένες λύσεις στο Hyundai Ioniq 7.

Όλες οι ειδήσεις

Έρευνα Autotypos.gr: 10% πιο ακριβή η βενζίνη με τις ίδιες διεθνείς τιμές πετρελαίου!

Δοκιμάζουμε τη βασική έκδοση του νέου Tesla Model 3: Χωρίς ανταγωνισμό

Οι εκπομπές CO2 από τις μεταφορές στην ΕΕ δεν έχουν μειωθεί από το 2011

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο