Q-ELECTRIC

Νέο Peugeot E-208: Ακαταμάχητο και διασκεδαστικό

neo-peugeot-e-208-akatamachito-kai-diaskedastiko-697871

Το Peugeot E-208 συναρπάζει με τη νέα του σχεδίαση, τις τεχνολογίες αιχμής και την οδηγική ευχαρίστηση που παρέχει, σε συνδυασμό με τα νέα κινητήρια σύνολα.

Το 208 αποτελεί ένα εμβληματικό μοντέλο στην γκάμα της Peugeot ενώ υπήρξε το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως κατηγορίας το 2022. Μετά από μια εξαιρετική εμπορική πορεία, το Peugeot 208 αποκτά μια νέα διάσταση και γίνεται ακόμα πιο ακαταμάχητο, χάρη σε μια νέα αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία 400 χλμ.

Το νέο PEUGEOT 208 προσφέρει:

 • Γοητεία μέσα από την ακαταμάχητα σπορ εμφάνισή του, τη στάση αιλουροειδούς και τη νέα & πιο μοντέρνα, φωτιστική υπογραφή της
 • Συγκίνηση μέσα από το αναβαθμισμένο ψηφιακό και τεχνολογικό PEUGEOT i-Cockpit®, το οποίο εκτοξεύει την οδηγική ευχαρίστηση.
 • Υπεροχή μέσα από τον εξηλεκτρισμό, τη νέα τιμή αυτονομίας για το νέο E-208 που φτάνει πλέον στα 400 km, τους νέους κινητήρες HYBRID 100 και HYBRID 136, καθώς και τα τελευταίας γενιάς συστήματα infotainment της

Ως γνήσιος συνεχιστής μίας σειράς εννέα γενεών αυτοκινήτων πόλης της PEUGEOT, το 208 γνώρισε, από την κυκλοφορία του στα τέλη του 2019, συνεχείς και επαναλαμβανόμενες επιτυχίες. Σε μόλις τρία χρόνια, έχουν παραχθεί παγκοσμίως, σχεδόν 1.000.000 αυτοκίνητα 208. Το 2021 και το 2022, το PEUGEOT 208 ήταν best-seller στην Ευρώπη (και στη Γαλλία), ανεξαρτήτως κατηγορίας.  Αυτή η επιτυχία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του E-208 καθώς αποτέλεσε το best-seller ηλεκτρικό αυτοκίνητο του segment Β στην Ευρώπη.

Η γκάμα του νέου Peugeot 208 περιλαμβάνει τρείς εκδόσεις εξοπλισμού – ACTIVE, ALLURE, GT – και πέντε επιλογές κινητήρων, συμπεριλαμβανομένης και της νέας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης των 115kW/156bhp, με αυτονομία 400χλμ. (WLTP σε μικτές συνθήκες, σε διαδικασία έγκρισης), αλλά και των νέων εκδόσεων HYBRID 100 και HYBRID 136.

JEROME MICHERON, PEUGEOT PRODUCT DIRECTOR: «Το να δουλεύουμε σε ένα μοντέλο τόσο εμβληματικό και τόσο επιτυχημένο όσο το 208, είναι πάντα μια μεγάλη πρόκληση. Στόχος μας ήταν να ανεβάσουμε τη σχεδίαση και τις επιδόσεις του 208 σε υψηλότερα επίπεδα, διατηρώντας παράλληλα και την ψυχή αυτού του μοντέλου, προκειμένου να παραμείνουμε στην κορυφή των πωλήσεων του segment Β στην Ευρώπη.

Το νέο 208 είναι πιο 208 από ποτέ: πιο αιλουροειδές, πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση, πιο τεχνολογικό… εν ολίγοις, πιο ακαταμάχητο!

Και πιο εξηλεκτρισμένο, χάρη στο νέο ηλεκτροκινητήρα που προσφέρει αυτονομία 400 km, αλλά και τις νέες εκδόσεις HYBRID 100 και HYBRID 136.

ΓΟΗΤΕΙΑ: εντυπωσιακό και αθλητικό design που το κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητο

Η αναβάθμιση ενός συμβόλου, δεν είναι ποτέ εύκολη. Η πρόκληση την οποία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι σχεδιαστές της PEUGEOT, ήταν  να βρουν ένα τρόπο να αποδώσουν ένα νέο επίπεδο εκμοντερνισμού, αλλά και μία νέα πνοή στο 208, διατηρώντας ταυτόχρονα την ξεχωριστή και ακαταμάχητη γοητεία που έφεραν στο μοντέλο την τόσο μεγάλη του επιτυχία.

MATTHIAS HOSSANN, PEUGEOT DESIGN DIRECTOR: «Η ομάδα σχεδιασμού της PEUGEOT αντιμετώπισε με ενθουσιασμό την πρόκληση που παρουσίαζε το νέο 208. Θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ακόμα περισσότερο την ήδη έντονη προσωπικότητά του, χωρίς να χάσουμε το συνολικό πνεύμα του design του. Το νέο μπροστινό μέρος με τη νέα φωτιστική υπογραφή της PEUGEOT, και τα ανανεωμένα φωτιστικά σώματα με τους τρείς όνυχες στο πίσω μέρος, έδωσαν στο σχέδιο μια φρέσκια εμφάνιση και μια ακόμα πιο αιλουροειδή στάση, διατηρώντας παράλληλα τη σμιλευμένη και αθλητική σιλουέτα, που αγαπούν οι πελάτες μας».

 • Ένα εντυπωσιακό highlight, με τη νέα υπογραφή της PEUGEOT μπροστά

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο 9X8 Hypercar, και στα νέα 508 και 508 SW, και πρόσφατα στο νέο 2008. Η νέα φωτιστική υπογραφή της PEUGEOT κοσμεί τώρα και το νέο Peugeot 208. Οι τρείς μεγάλοι κάθετοι ‘όνυχες’ είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο αυτής της υπογραφής και είναι ενσωματωμένοι στα γυαλιστερά μαύρα ένθετα στον προφυλακτήρα. Έχουν μετατοπιστεί προς τις άκρες του αυτοκινήτου και βοηθούν χαρίζοντας στο 208 μια πιο σταθερή, και οπτικά φαρδύτερη εικόνα. Όλα τα νέα 208 διαθέτουν αυτή τη νέα εμπρός φωτιστική υπογραφή. Στις εκδόσεις GT, αυτό το χαρακτηριστικό προχωρά ακόμη περισσότερο: το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των τριών ‘ονύχων’ εκτείνεται μέχρι τα full LED φωτιστικά σώματα, χρησιμοποιώντας τρεις ανεξάρτητες οπτικές μονάδες.

 • Νέα εμφάνιση εμπρός μέρους

Όλα τα νέα μοντέλα του 208 διαθέτουν το ολοκαίνουργιο μπροστινό μέρος, οδηγώντας το 208 στη νέα σχεδιαστική εποχή της PEUGEOT, με το νέο σήμα της μάρκας στο κέντρο του.

Η γρίλια εμφανίζει ένα εξελισσόμενο μοτίβο στο χρώμα του αμαξώματος, το οποίο συνδυάζεται με τον προφυλακτήρα. Η γρίλια και το αμάξωμα δεν είναι πλέον ξεχωριστά μέρη, αλλά αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο, αυξάνοντας την αισθητική στιβαρότητα, την αποτελεσματικότητα και τον μοντέρνο χαρακτήρα.

 • Ανασχεδιασμένη υπογραφή πίσω φωτιστικών σωμάτων

Το νέο 208 ανακαλύπτει εκ νέου την εμβληματική πίσω φωτιστική υπογραφή της μάρκας, που αποτελείται από τρείς επάλληλους κόκκινους ‘όνυχες’. Το νέο μοντέλο παραμένει πιστό σε αυτά τα τρία cluster, τα οποία πλέον είναι οριζόντια. Περιλαμβάνουν τρεις κομψές γραμμές LED που αποτελούν προέκταση της μαύρης λωρίδας γύρω από την πόρτα του χώρου αποσκευών, και δίνουν στο αυτοκίνητο μια πιο επιβλητική πίσω όψη, ενώ συμβάλλουν στη δημιουργία της εικόνας μεγαλύτερου πλάτους. Στην έκδοση GT, τα φώτα της όπισθεν και τα φλας είναι και αυτά LED.

 • Εντυπωσιακά νέα χρώματα

Μακριά από κάθε τι συμβατικό, το νέο 208 δείχνει καλύτερο από ποτέ, χάρη στο νέο Κίτρινο Agueda, που είναι και το χρώμα του λανσαρίσματος. Ένα άλλο νέο χρώμα για το 208 είναι το Γκρί Selenium, κομψό και διακριτικό για να τονίζει το μοντέρνο στυλ του αυτοκινήτου.

Το νέο 208 είναι διαθέσιμο σε επτά χρώματα αμαξώματος: Κίτρινο Agueda, Γκρί Selenium, Γκρι Artense, Μαύρο Perla, Λευκό Banquise, Κόκκινο Elixir και Μπλε Vertigo. Όλα τα νέα μοντέλα 208 διαθέτουν γυαλιστερά μαύρα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες ανεξάρτητα από το χρώμα επιλογής για το αμάξωμα, και η έκδοση GT διατίθεται με στάνταρ μαύρα γυαλιστερά προστατευτικά ‘φρύδια’ στους θόλους των τροχών (και προαιρετικά, μαύρη οροφή).

 • Ζάντες νέας σχεδίασης

Οι νέες ζάντες είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της νέας σχεδίασης της PEUGEOT. Παραπέμποντας στα ανατρεπτικά σχέδια των τροχών που προσφέρονται στο 408, αυτή η προσέγγιση περνάει σταδιακά και στα νέα μοντέλα της μάρκας. Το νέο 208, προσφέρεται με πολλά νέα σχέδια ζαντώv, 16’’ ζάντες MONTI,  ή ζάντες αλουμινίου 16’’ (δίχρωμες με κοπή διαμαντιού NOMA) ή 17’’ (δίχρωμες YANAKA με ενθέσεις κοπής διαμαντιού). Οι 4άκτινες ζάντες αλουμινίου διαθέτουν στο κέντρο τους το σήμα της PEUGEOT που κρύβει τα μπουλόνια των τροχών.

 • Νέα εταιρική ταυτότητα PEUGEOT

Στο πίσω μέρος, το λογότυπο της PEUGEOT βρίσκεται πλέον μόνο του, και εκτείνεται σε όλο το πλάτος της πόρτας του χώρου αποσκευών. Η δε ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου ξεχωρίζει και από το γράμμα “E” σε διχρωμία Μπλε και Λευκού.

 • Νέες και πιο κομψές υφασμάτινες ταπετσαρίες

Το όμορφο εσωτερικό του Νέου 208 ενισχύεται από τις νέες υφασμάτινες ταπετσαρίες των καθισμάτων, ενώ διατίθεται  (προαιρετικά στην έκδοση GT) και  με νέα μαύρη ταπετσαρία από Alcantara με εμφανείς ραφές σε φωσφοριζέ απόχρωση Adamite Green. Η μεγάλη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια της έκδοσης GT, γίνεται εμφανής από την επένδυση του ταμπλό και των υποβραχιόνιων, που διαθέτουν και αυτά κομψές εμφανείς ραφές σε απόχρωση Adamite Green.

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ: οδηγική ευχαρίστηση που προέρχεται από το νέο τεχνολογικά προηγμένο PEUGEOT i-Cockpit®.

Ήταν στην πρώτη γενιά του 208, που η PEUGEOT παρουσίασε το εμβληματικό της i-Cockpit®. Σήμερα είναι ακόμα πιο προηγμένο τεχνολογικά, με δυνατότητες δικτύωσης και εργονομικό, ενώ εξακολουθεί να παραμένει ο πυρήνας της οδηγικής απόλαυσης που προσφέρει το νέο PEUGEOT E-208.

 • Νέα σχεδίαση για τον πίνακα οργάνων

Ο πίνακας οργάνων βρίσκεται ιδανικά τοποθετημένος στο ύψος των ματιών του οδηγού, και διαθέτει ψηφιακή οθόνη στις εκδόσεις ALLURE και GT. Μεγάλη ψηφιακή, νέας σχεδίασης οθόνη των 10 ιντσών, ενώ η έκδοση GT διαθέτει οθόνη 3D στο βασικό εξοπλισμό. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει το χρώμα της οθόνης, καθώς και τη διάταξη και την παρουσίαση των πληροφοριών, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Στην έκδοση ACTIVE, το νέο 208 διατηρεί τον αναλογικό πίνακα οργάνων με την έγχρωμη οθόνη των 3,5″.

 • Μεγάλη κεντρική οθόνη αφής 10’’ σε όλα τα μοντέλα του νέου 208

Η μεγάλη κεντρική οθόνη αφής των 10 ιντσών είναι στάνταρ από το πρώτο επίπεδο εξοπλισμού, με το ιδανικό αυτό interface να διευκολύνει τον έλεγχο των τελευταίας γενιάς συστημάτων infotainment, PEUGEOT i-Connect και PEUGEOT i-Connect Advanced.

Στα νέα 208 ALLURE και GT, η κεντρική οθόνη διαθέτει τεχνολογία HD. Σε όλες τις εκδόσεις, τα «πλήκτρα πιάνου» βρίσκονται και πάλι κάτω από την κεντρική οθόνη εξασφαλίζοντας τη γρήγορη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες του συστήματος.

 • Το τιμόνι μικρής διαμέτρου

Στην καρδιά του PEUGEOT i-Cockpit®, το μικρό τιμόνι είναι το κύριο μέσο της οδηγικής απόλαυσης, προσφέροντας μοναδική ευελιξία και ακρίβεια στους χειρισμούς. Το μικρό τιμόνι του νέου 208 ενσωματώνει το νέο σήμα της PEUGEOT στο κέντρο του και, όπου χρειάζεται, το νέο λογότυπο GT στο κάτω μέρος της στεφάνης του. Για βέλτιστη εργονομία, ενσωματώνει τα χειριστήρια για το σύστημα πολυμέσων (ηχοσύστημα, τηλέφωνο) καθώς και του ελέγχου της έντασης και των φωνητικών εντολών.

 • Δυναμικός φωτισμός εσωτερικού περιβάλλοντος στις εκδόσεις GT

Οι χρήστες του νέου 208 GT μπορούν να επιλέξουν από οκτώ διαφορετικά χρώματα, με μερικά από αυτά να είναι εντελώς καινούργια.

Τα διαφορετικά χρώματα συντονίζονται πλέον με αυτά της κεντρικής οθόνης αφής, και συμβαδίζουν εφόσον χρειαστεί, με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης.

 • Μοντέρνα χειριστήρια για το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Τα νέα 208 που είναι εξοπλισμένα με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, διαθέτουν νέο επιλογέα, για βελτιωμένη εργονομία, ενώ τα νέα 208 με αυτόματο κιβώτιο έχουν διατηρήσει τον κομψό, πρακτικό και διακριτικό επιλογέα που παρουσιάστηκε την άνοιξη του 2022.

EXCELLENCE: εξηλεκτρισμός ουσίας και δυνατότητες δικτύωσης σε άλλο επίπεδο

Το νέο E-208 διευρύνει το πεδίο δράσης του κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός σε ότι αφορά την ηλεκτροκίνηση και τη συνδεσιμότητα. Το νέο 100% ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με αυτονομία πάνω από 400 km και τα νέα υβριδικά του συστήματα κίνησης παρέχουν νέες ευκαιρίες.

 • Το νέο E-208 προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει τώρα τα 400 km!

Το νέο E-208 προσφέρει έναν αμιγώς ηλεκτρικό κινητήρα 115kW/156bhp, όπου σε συνδυασμό με την μπαταρία των 51kWh, εξασφαλίζουν στο μοντέλο αυτονομία 400km (συνδυασμένος κύκλος WLTP).

Με το μοντέλο διατίθεται στάνταρ ένας τριφασικός φορτιστής 11 kW, για ταχύτερη φόρτιση.

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι φόρτισης από 20 έως 80% είναι μικρότεροι από 25 λεπτά από έναν ταχυφορτιστή (100 kW), 4 ώρες 30 λεπτά από ένα Wallbox (7,4 kW), και 10 ώρες και 30 λεπτά από μια ενισχυμένη παροχή (3,2 kW).

 • Νέες Υβριδικές κινητήριες μονάδες

Για τους πελάτες που αναζητούν την πρώτη τους εμπειρία με την ηλεκτροκίνηση, το νέο 208 προσφέρει δύο νέα κινητήρια σύνολα 48V HYBRID της PEUGEOT, που συνδυάζονται με τον πολυβραβευμένο κινητήρα βενζίνης PureTech, αποδίδοντας 100 και 136 ίππους, σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη e-DCS6.

Χάρη σε μια μπαταρία που φορτίζεται κατά την οδήγηση, αυτή η τεχνολογία προσφέρει επιπλέον ροπή στις χαμηλές στροφές έως και 15% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, καθώς και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Στην οδήγηση σε αστικό περιβάλλον, τα νέα 208 HYBRID 100 e-DCS6 και HYBRID 136 e-DCS6 μπορούν να κινηθούν περισσότερο από το 50% του χρόνου ως αμιγώς ηλεκτροκίνητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

 • Η γκάμα των κινητήρων

Για τους πελάτες που αναζητούν τις πιο προσιτές βενζινοκίνητες εκδόσεις, το νέο 208 προσφέρεται και με δύο ιδιαίτερα οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες:

– PureTech 75: 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.2λ. ισχύος 75bhp, με σύστημα Stop & Start, και μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

PureTech 100: 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.2λ. ισχύος 100bhp, με σύστημα Stop & Start, και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

 • Τελευταίας γενιάς συστήματα δικτυωμένης ενημέρωσης της PEUGEOT

Το νέο 208 διατίθεται πλέον με το σύστημα PEUGEOT i-Connect στο βασικό του εξοπλισμό, προαιρετικά στην έκδοση Allure διατίθεται με το σύστημα PEUGEOT i-Connect Advanced και στάνταρ στην GT.

Και τα δύο ελέγχονται από την κεντρική οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας των 10 ιντσών, η οποία είναι εύκολα προσαρμόσιμη, με λειτουργία multi-window με widget ή συντομεύσεις, πολύ εύκολη στη χρήση και με απόκριση όπως σε ένα smartphone. Είναι εύκολο να κάνετε σάρωση στα διάφορα μενού από αριστερά προς τα δεξιά, από πάνω προς τα κάτω για refresh, ή ακόμα και με ένα πάτημα με 3 δάχτυλα για να εμφανίσετε την αρχική σελίδα των εφαρμογών.

Είναι εύκολη η επιστροφή ανά πάσα στιγμή στην αρχική σελίδα, πατώντας το πλήκτρο ‘Αρχική σελίδα/HOME’ στο κάτω μέρος της οθόνης.

Στο επάνω μέρος της οθόνης, ένα σταθερό banner εμφανίζει πληροφορίες για την εξωτερική θερμοκρασία, τον κλιματισμό, τη θέση στις σελίδες του widget, τα δεδομένα συνδεσιμότητας, τις ειδοποιήσεις και την ώρα.

Το σύστημα PEUGEOT i-Connect προσφέρει δυνατότητες πλήρους δικτύωσης χάρη στη λειτουργία της ασύρματης αντιστοίχισης (Apple CarPlay/Android Auto), ενώ η εμπειρία είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένη χάρη στο PEUGEOT i-Connect Advanced που διαθέτει δικτυωμένη πλοήγηση  TomTom υψηλής απόδοσης. Για ευκολότερη ανάγνωση, ο χάρτης εμφανίζεται σε ολόκληρη την οθόνη των 10 ιντσών.

Οι ενημερώσεις συστήματος πραγματοποιούνται χάρη στη λειτουργία “over the air”. Στο PEUGEOT i-Connect Advanced, οι φωνητικές εντολές ενεργοποιούνται με την αναγνώριση φυσικής ομιλίας, και η φράση “OK PEUGEOT” παρέχει πρόσβαση σε όλες τις εντολές που σχετίζονται με τις λειτουργίες του infotainment.

Για να βοηθήσει τους χρήστες και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις τους, το σύστημα περιλαμβάνει ενσωματωμένο βιβλίο χρήσης και ενημερωτικά βίντεο.

 • Περισσότερες θύρες USB

Οι νέες εκδόσεις 208 ALLURE και GT διαθέτουν πλέον 2 θύρες USB στην κεντρική κονσόλα και δύο στο πίσω μέρος της, σύνολο 4.

 • Πιο ισχυρός επαγωγικός φορτιστής για smartphones

Η νέα έκδοση ALLURE του 208 μπορεί να εφοδιαστεί με προαιρετικό επαγωγικό φορτιστή smartphone ισχύος 15W (σε σύγκριση με τα 5W του προηγούμενου μοντέλου). Αυτή η δυνατότητα είναι στάνταρ στην έκδοση GT. Βρίσκεται πίσω από το καπάκι της κεντρικής κονσόλας και δίνει τη δυνατότητα ταχύτατης φόρτισης του smartphone και της ταυτόχρονης λειτουργίας του για ασύρματο mirroring.

 • Υψηλής ευκρίνειας κάμερες υποβοήθησης παρκαρίσματος

Οι νέες μπροστινές και πίσω κάμερες υποβοήθησης στάθμευσης στο νέο PEUGEOT 208, προσφέρουν εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Ανάλογα με την έκδοση, η νέα μπροστινή κάμερα υψηλής ευκρίνειας (σε συνδυασμό με το σύστημα ελέγχου τυφλών σημείων) είναι πλέον προαιρετικά διαθέσιμη, παρέχοντας περιφερειακή ορατότητα 360° του άμεσου περιβάλλοντος του αυτοκινήτου, μια πολύτιμη βοήθεια στο παρκάρισμα.

 • Ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης

Εκτός από τις νέες HD κάμερες υποβοήθησης στάθμευσης, το νέο 208 προσφέρει και πλήθος συστημάτων που κάνουν την οδήγηση ασφαλέστερη και ευκολότερη:

Προσαρμοζόμενο cruise control με λειτουργία Stop and Go και ρυθμιζόμενη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.

Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με προειδοποίηση επικείμενης σύγκρουσης: αναγνωρίζει την παρουσία πεζών και ποδηλατών, μέρα και νύχτα και λειτουργεί σε ταχύτητες από 7 έως και 140 km/h.

Διευρυμένη λειτουργία αναγνώρισης οδικής σήμανσης και εμφάνιση στον ψηφιακό πίνακα οργάνων: σήματα stop, μονόδρομος, απαγόρευση προσπεράσματος τέλος απαγόρευσης προσπεράσματος, επιπλέον των ήδη γνωστών πινακίδων ορίου ταχύτητας.

Ενεργό σύστημα προειδοποίησης εκτροπής από τη λωρίδα με επαναφορά του αυτοκινήτου στην επιλεγμένη λωρίδα.

Προειδοποίηση απόσπασης προσοχής του οδηγού, που ανιχνεύει τη μείωση της προσοχής του οδηγού κατά την πολύωρη οδήγηση και σε ταχύτητες άνω των 65 km/h, αναλύοντας τις μικροκινήσεις του τιμονιού.

Παρακολούθηση τυφλών σημείων.

Η εφαρμογή MyPeugeot® για smartphone, διαθέτει επιπλέον λειτουργίες για το νέο E-208:

 • προσφέρει τη δυνατότητα του «εικονικού βιβλίου συντήρησης», που διατηρεί αποθηκευμένα σε ηλεκτρονικό αρχείο, όλα τα τιμολόγια και την καρτέλα εργασιών που πραγματοποιήθηκαν από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο, στο αυτοκίνητο. Εκτός από το ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αυτό βοηθά στη μεγιστοποίηση της δυνατότητας για τη μεταπώλησή του εξασφαλίζοντας γρήγορη πώληση, καθώς και εμπιστοσύνη στον μελλοντικό αγοραστή.
 • Η εξ αποστάσεως αποστολή των ταξιδιών που έχετε προγραμματίσει στο smartphone σας, στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, είναι ένας τρόπος εξοικονόμησης χρόνου στο ξεκίνημα κάθε ταξιδιού. Το ίδιο ισχύει και για την άμεση εύρεση θέσης για παρκάρισμα στον προορισμό σας. Το σύστημα πλοήγησης είναι προγραμματισμένο να παρέχει ξεκάθαρες οδηγίες για μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια. Και με την TomTom, ο χάρτης ενημερώνεται αυτόματα.
 • Προγραμματισμός της φόρτισης στη διαδρομή σας, ανάλογα με το επίπεδο φόρτισης που επιλέγετε να απομένει όταν φτάνετε στον προορισμό σας. Σχεδιάζοντας τα ταξίδια σας μέσω της εφαρμογής MyPEUGEOT, μπορείτε να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας στις πιο βολικές ώρες και τοποθεσίες.
 • Τηλεχειρισμός του κλειδώματος/ξεκλειδώματος, ενεργοποίηση των φώτων και της κόρνας μέσω της εφαρμογής Αυτές οι λειτουργίες σας δίνουν τη δυνατότητα να βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι κλειδωμένο χωρίς να χρειάζεται να ξαναγυρίσετε, ή να εντοπίσετε εύκολα που έχετε παρκάρει σε πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης ή στο σκοτάδι.
 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε να βρείτε μία θέση πάρκινγκ, καθώς μόλις φτάσετε στην πόλη, το αυτοκίνητο σας προτείνει χώρους στάθμευσης με τις περισσότερες διαθέσιμες θέσεις.

Επιλογή προγραμματισμού της εσωτερικής θερμοκρασίας, καθώς και εξ αποστάσεως έλεγχος, προγραμματισμός, έναρξη ή τερματισμός της λειτουργίας της φόρτισης για αργότερα.

 • Απλοποιημένη γκάμα

Για να διευκολυνθούν οι επιλογές του πελάτη, η γκάμα του νέου 208 έχει απλοποιηθεί σε τρεις εκδόσεις: ACTIVE, ALLURE και GT, των οποίων τα βασικά στάνταρ χαρακτηριστικά είναι:

 • ACTIVE: νέα φωτιστική υπογραφή με 3 κάθετες μονάδες μπροστά και 3 οριζόντια LED πίσω, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, αυτόματη λειτουργεία προβολέων, ασύρματο Mirror Screen, δερμάτινο τιμόνι, PEUGEOT i-Cockpit® με κεντρική οθόνη αφής 10ιντσών, θύρα USB-C για τους εμπρός επιβάτες.
 • ALLURE: Επιπλέον της ACTIVE : Ζάντες αλουμινίου 16’’ “NOMA”, εμπρός γρίλια στο χρώμα του αμαξώματος, αισθητήρες πάρκινγκ εμπρός και πίσω με κάμερα οπισθοπορείας 180ο HD, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, πίσω φιμέ τζάμια, Proximity με πρόσβαση και εκκίνηση χωρίς κλειδί, αυτόματο κλιματισμό, PEUGEOT i-Cockpit® με ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη 10’’ και κεντρική οθόνη αφής 10’’ υψηλής ευκρίνειας, σύστημα infotainment PEUGEOT i-Connect® με πλήρεις δυνατότητες σύνδεσης smartphone, 2 θύρες USB-C εμπρός, 1 θύρα USB-C και 1 θύρα USB-A πίσω.
 • GT: Επιπλέον της ALLURE : Full LED εμπρός φωτιστικά σώματα, ζάντες αλουμινίου 17’’ “YANAKA” Bi- Ton Diamantee, εξατομικεύσιμος φωτισμός εσωτερικού, ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 10’’ και 3D απεικόνιση, προηγμένα συστήματα ασφαλείας (AASB,ACC30, Pack Drive, Assist Plus, LPA), σύστημα Connected Navigation 3D με αναγνώριση φωνητικών εντολών, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με φωτισμό καλωσορίσματος, δερμάτινο τιμόνι full grain, σύστημα ασύρματης φόρτισης smartphone, μαύρα γυαλιστερά προστατευτικά στα φρύδια των θόλων των τροχών, σήματα GT.

 

 • Ιδανικές διαστάσεις

Το νέο PEUGEOT 208 εξακολουθεί να έχει τις ίδιες συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις: 4,055m μήκος, 1,745m πλάτος (χωρίς τους καθρέφτες), 1,43m ύψος. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ παραμένει αμετάβλητη στα 309 λίτρα (κάτω από την εταζέρα).

Όλες οι ειδήσεις

Δοκιμή MC20: Maserati is back! [Video]

Τελικές δοκιμές για την ηλεκτρική Porsche Macan

Κακοκαιρία: Έτσι πρέπει να οδηγούμε για να είμαστε ασφαλείς – Ενημερωτικό βίντεο με οδηγίες

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο