STYLE

Η Bentley δημιούργησε κάτι πολύ ξεχωριστό στο Crewe

i-bentley-dimiourgise-kati-poly-xechoristo-sto-crewe-685417

Τον Οκτώβριο του 2023, η Bentley Motors θα παρουσιάσει τις νέες επενδύσεις που έχει κάνει στις ιστορικές κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Crewe.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2023, οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στο κεντρικό εργοστάσιο της Bentley θα επιτρέψουν στους πελάτες να δημιουργήσουν τη δική τους σχεδιαστική κληρονομιά Bentley καθώς και να απολαύσουν μια ψηφιακά συμμετοχική διαδικασία μετασχηματισμού, μία τρισδιάστατη εμπειρία που θα ζωντανέψει την ιστορία της μακράς και πλούσιας ιστορίας της εταιρείας. Αυτή η σημαντική εξέλιξη αποτελεί τμήμα της επένδυσης-ορόσημο 2,5 δισεκατομμυρίων λιρών της Bentley, τόσο για μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων όσο και στις κεντρικές εγκαταστάσεις του «dream factory» της εταιρείας που απασχολεί πάνω από 4.000 εργαζομένους.

Ένας αποκλειστικός οικοδεσπότης θα καλωσορίσει τους πελάτες της Bentley, ο οποίος στη συνέχεια θα δημιουργήσει μια εξατομικευμένη περιήγηση στο εργοστάσιο για να εμπνεύσει και να δημιουργήσει ιδέες για τη σύνθεση των τελικών προδιαγραφών του αυτοκινήτου τους.

Ένας νέος χώρος εμπειρίας πελατών στο Excellence Center for Vehicle Finish θα προσφέρει κάθε ευκαιρία για τη δημιουργία ενός έργου εξατομικευμένης τέχνης.

Οι πελάτες θα κληθούν να επιλέξουν από μια σειρά από τα πιο πρόσφατα φινιρίσματα βαφής, βιώσιμα δέρματα, σχέδια ραφής, τους πιο φίνους καπλαμάδες ξύλου, οροφές για τις cabrio εκδόσεις, ταπέτα και ποικιλίες ζωνών ασφαλείας, υπό την καθοδήγηση συμβούλων σχεδιασμού για να παρέχουν προτάσεις για συνδυασμούς και τελική αισθητική που θα κάνουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους πραγματικότητα.

Το ειδικό τμήμα ξυλοτεχνείας με περισσότερα από εννέα βιώσιμα φινιρίσματα ξύλου από όλο τον κόσμο, θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν τους δικούς τους καπλαμάδες και να μάθουν πως το τελικό αυτοκίνητό τους θα ταιριάζει με μοναδική ακρίβεια με αυτό που έχουν φανταστεί. Προσφέρονται επίσης φινιρίσματα κατά παραγγελία, με υλικά όπως η πέτρα, τα ανθρακονήματα και το κατεργασμένο αλουμίνιο.

Η Caren Jochner, Global Head of Brand Experience στη Bentley, δήλωσε: «Το Home of Bentley, η ιστορική έδρα της εταιρείας, αποτελεί σημείο αναφοράς στην παραγωγική διαδικασία και την ηγετική θέση στην αειφόρο πολυτελή κινητικότητα. Είναι κάτι που πρέπει να το βιώσει κάποιος και αποτελεί αφορμή εορτασμού. Έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό για να παρέχουμε τις υπηρεσίες που προσβλέπουν οι πελάτες μας και τώρα παρέχουμε διαδραστικές συμμετοχικές προτάσεις που θα επιτρέψουν σε κάθε πελάτη να μάθει και να αλληλεπιδράσει, καθώς και να δημιουργήσει μια κληρονομιά, δράττοντας την ευκαιρία να επενδύσει σε ένα κομμάτι ιστορίας Bentley.

«Το κέντρο εμπειριών πελατών μας, το CW1 House, είναι ένα μέρος όπου μπορούμε να διασκεδάσουμε τους πελάτες μας σε ένα αποκλειστικό περιβάλλον και μπορούν να απολαύσουν το να γνωρίζουν σε βάθος τη μάρκα Bentley. Η ικανότητα και το πάθος των δεξιοτεχνιτών μας που εργάζονται με τα καλύτερα υλικά υποστηρίζονται τώρα από συμμετοχικές ψηφιακές καινοτομίες, όπως η έκθεση 180-μοιρών στο Lineage και το νέο μας Phygital Table, που δημιουργεί ευκαιρίες στους πελάτες να εξατομικεύσουν την προτιμώμενη ξενάγησή τους στο εργοστάσιο, χρησιμοποιώντας τεχνολογία οθόνης αφής.»

Η στρατηγική Beyond100 θα δει το εργοστάσιο της Bentley (ήδη ουδέτερο ως προς τον άνθρακα) να γίνεται θετικό ως προς τον άνθρακα έως το 2030. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον πλήρη μετασχηματισμό της γκάμας προϊόντων, των εγκαταστάσεων στο Crewe και της ευρύτερης περιοχής, με στόχο τις παραγωγικές δραστηριότητες αναφοράς και την ηγετική θέση στην αειφόρο πολυτελή κινητικότητα. Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα με μπαταρίες (BEV) της Bentley θα αναπτυχθεί και θα κατασκευαστεί επίσης στο ίδιο εργοστάσιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το νέο Factory Tour γιορτάζει την επίτευξη αυτής της βιωσιμότητας σε κάθε μέρος του ταξιδιού, δείχνοντας όχι μόνο την αφοσίωση στη διασφάλιση της ηθικής προέλευσης των υλικών, αλλά και τον τρόπο αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της φύτευσης στις εγκαταστάσεις, ακόμα και με τον τρόπο με τον οποίο η Bentley «τρέφει» το μέλλον με τη δική της οικογένεια μελισσών, τις διάσημες Bentley Bees.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο