ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Alfa Romeo: Με το μυαλό στην Alfetta

alfa-romeo-me-to-myalo-stin-alfetta-660970

O CEO της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, επιβεβαιώνει πως στο μυαλό των «Biscione» βρίσκεται η επιστροφή της θρυλικής Alfetta.

«Ο τρίτος πυλώνας ανάπτυξης για την Alfa Romeo δεν θα είναι μόνο η Tonale. Αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε είναι… μια Alfetta». Αυτό αναφέρθηκε από τον Jean-Philippe σε μια αποκλειστική συνέντευξη με το Quattroruote. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alfa Romeo συζήτησε μαζί μας για το πρόγραμμα και την στρατηγική της εταιρείας, από τώρα έως το 2028, επιβεβαιώνοντας ένα μεγάλο μέρος των προόδων των μελλοντικών σχεδίων. Η Alfetta είναι ένα από αυτά!

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θα είναι «περισσότερο ή λιγότερο hatch». Εν ολίγοις, ο επικεφαλής της Alfa φαίνεται να έχει κατά νου ένα κάπως ψιλοκομμένο Borliner Bodywork. «Είναι μια ευρωπαϊκή φόρμουλα, το γνωρίζω. Αλλά αν κερδίσω αρκετά χρήματα με τα άλλα μοντέλα και αν τα μοντέλα στα οποία θα εργαστούμε τα επόμενα χρόνια δημιουργήσουν μια σταθερή διεθνή συνάφεια της Alfa Romeo, τότε το κάνω ακόμη και για την Ευρώπη». Θα ήταν μια εξαίρεση σε ένα σχέδιο προϊόντων που συνήθως παρέχει καθολικές προτάσεις, δηλαδή πωλείται στις παγκόσμιες αγορές.

Η Alfetta θα πρέπει να φτάσει μεταξύ 2027 και 2028, την ίδια περίοδο κατά την οποία, παρεμπιπτόντως, το τέλος του κύκλου ζωής της τρέχουσας Tonale και ορίζει την αρχή της αμιγώς ηλεκτρικής εποχής για την Alfa Romeo.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο