TOP NEWS

Αλλαγή ημερομηνίας για την Έκθεση αυτοκινήτου «ΑUTOKINHΣΗ Anytime»

allagi-imerominias-gia-tin-ekthesi-aftokinitou-autokinhsi-anytime-624852

Η αλλαγή ημερομηνίας για τον Μάιο του 2022 γίνεται κατόπιν προτροπής και με τη σύμφωνη γνώμη των Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, που στηρίζουν στο σύνολό τους το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός της χώρας.

Βασικός λόγος της αλλαγής ημερομηνίας της Έκθεσης, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 23-31 Οκτωβρίου 2021 στο πιο σύγχρονο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, είναι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο στην παράδοση καινούργιων αυτοκινήτων, γεγονός που δεν θα επέτρεπε αυτό το χρονικό διάστημα την παρουσίαση των νέων μοντέλων και το κλείσιμο πολλών νέων παραγγελιών των αυτοκινήτων.

Η «ΑUTOKINHΣΗ Anytime», με πληρότητα συμμετοχών 100%, έχει προγραμματιστεί σε κάθε της λεπτομέρεια και έχει σχεδιαστεί από τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους διοργανωτές εκθέσεων αυτοκινήτου με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει απόλυτα τόσο το κοινό, όσο και τους συμμετέχοντες εκθέτες που την τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους.

Στόχος της Έκθεσης «ΑUTOKINHΣΗ Anytime» είναι να μετατρέψει την Αθήνα, τις ημέρες διεξαγωγής της, σε ένα future innovative hub σε ό,τι αφορά στον κόσμο των μετακινήσεων και του αυτοκινήτου. Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, πρωτότυπα οχήματα, νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις αλλά κυρίως η οικολογική μετακίνηση, θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών εκδηλώσεων της Έκθεσης, έχοντας πάντα στο επίκεντρό της τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο