TOP NEWS

Η BMW αποκαλύπτει το πίσω μέρος της νέας M3 Touring

i-bmw-apokalyptei-to-piso-meros-tis-neas-m3-touring-633695

Η BMW αποκάλυψε το επίσημο teaser video για την πολυαναμενόμενη M3 Touring,  δείχνοντάς μας το τετραγωνισμένο πίσω μέρος της σειράς 3.

Το παρακάτω βίντεο, επιβεβαιώνει πως η G80 θα είναι η πρώτη Μ3 που διατίθεται με αυτή την επιλογή αμαξώματος, δημιουργώντας έναν άξιο αντίπαλο για την Mercedes C63 AMG Estate και το Audi RS4 Avant.

https://youtu.be/fF66OPqEC7k

Στο βίντεο, βλέπουμε ξεκάθαρα τις τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων στο πίσω μέρος, έναν επιθετικό προφυλακτήρα, ένα διακριτικό σπόιλερ και τις χαρακτηριστικές ζάντες της εταιρείας.

Το πιο φαρδύ πίσω μέρος κάνει αυτό το μοναδικό wagon να ξεχωρίζει για τους σωστούς λόγους, διατηρώντας βέβαια, τα αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά της Μ3, όπως η εμπρός μάσκα που είδαμε στα Μ3/Μ4.

Το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί τον twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα που υπάρχει στα Χ3 Μ και Χ4 Μ, με τους 503 ίππους να είναι παραπάνω απο αρκετοί για να …φτάσει το όριο ταχύτητας αρκετά σύντομα.

Όπως και η sedan έκδοση, έτσι και η Touring, θα διατίθεται προαιρετικά με το σύστημα τετρακίνησης xDrive, το οποίο μπορεί να στείλει την κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς, εάν το επιλέξει ο οδηγός.

BMW M3 Touring’s Rear End Revealed: M Division Wagon Is Finally Happening - News
car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο