TRAVEL

Αξεσουάρ για κατοικίδια: Σκυλίσια Ζωή

axesouar-gia-katoikidia-skylisia-zoi-625077

Αξεσουάρ για κατοικίδια με επώνυμη υπογραφή και κόστος όσο ενός μεταχειρισμένου μικρομεσαίου αυτοκινήτου. Ικανοποιημένος σκύλος σημαίνει ικανοποιημένο αφεντικό.

Στη Land Rover, είναι πεπεισμένοι ότι οι μισοί τουλάχιστον πελάτες τους έχουν σκύλο. Γιατί, λοιπόν, να μην του προσφέρουν (οι ιδιοκτήτες τους) ένα από τα επονομαζόμενα 5στερα πακέτα για κατοικίδια που είναι διαθέσιμα για όλα τα μοντέλα της εταιρείας; Δεν αναφερόμαστε στα συνηθισμένα διαχωριστικά πλέγματα ή πατάκια, αλλά στον πτυσσόμενο μεταφορέα για κατοικίδια και στο ειδικό μπολ, το οποίο επιτρέπει στον σκύλο σας να ξεδιψάσει εν κινήσει, δίχως να δημιουργήσει ένα χάλι. Ακόμα και όταν κινείστε "προβλεπόμενα" για τα δεδομένα της μάρκας, δηλαδή εκτός δρόμου. Το τμήμα μάρκετινγκ της Land Rover φροντίζει τον καλύτερό σας φίλο, με απώτερο στόχο να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας.

Ωστόσο η προσέγγιση της Νissan είναι διαφορετική, βασίζεται σε στοιχεία. Το 2017 κυκλοφόρησε ένα βίντεο σχετικά με το νέο, πρωτότυπο ακόμα, X-Trail. Το βίντεο αυτό ήταν αφιερωμένο στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου και ξεπέρασε τις 540.000 προβολές. Ως αποτέλεσμα, η Nissan συνεργάστηκε με την εταιρεία Τrainer (τροφές για κατοικίδια) για τη δημιουργία ενός φορητού ντους, ενός αδιάβροχου καλύμματος και μιας ράμπας που διευκολύνει την επιβίβαση μεσαίων/μεγάλων σκύλων. Ακόμα και η Αston Martin προσφέρει ένα προαιρετικό πακέτο με την ονομασία Pet Pack για την DBX. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ένα προστατευτικό κάλυμμα για τον προφυλακτήρα, τον οποίο θα μπορούσαν να γδάρουν τα νύχια ενός σκύλου καθώς μπαίνει στο χώρο αποσκευών.

Ένα βήμα παραπέρα πάει η Lamborghini, η οποία προσφέρει ειδικές ζώνες ασφαλείας για σκυλιά, ράμπα εισόδου στο χώρο αποσκευών και καλύμματα για τις πίσω θέσεις της Urus. Με επώνυμες υπογραφές και εξωπραγματικές τιμές, φυσικά. Kάτι αντίστοιχο περιμένουμε να διαθέτει και η Ferrari Purosangue

Αλλά μιας και αναφερόμαστε σε υπερβολές, πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρουμε το κιτ της εταιρείας Poldo Dog Couture για τη ΒMW X7. Κοστίζει 4.000 ευρώ και απαιτεί αναμονή τριών μηνών για την παράδοσή του. Πρόκειται για μία ψάθινη βαλίτσα στην οποία υπάρχουν μια ζώνη ασφαλείας για το σκύλο σας, λουρί και κολάρο, μαλακή κουβέρτα, ισοθερμικό μπουκάλι και δίχτυ, όλα υπερπολυτελή. Μαζί με ένα πτυσσόμενο μπολ που "εξαφανίζεται" στο πλάι του χώρου αποσκευών.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο