VIDEOS

“Πειραγμένη” Lamborghini Huracan παίρνει φωτιά μετά από πολλά donuts [βίντεο]

peiragmeni-lamborghini-huracan-pairnei-fotia-meta-apo-polla-donuts-vinteo-612657

Δεν γνωρίζουμε τι φταίει, αλλά τις τελευταίες μέρες πολλά supercar παίρνουν φωτιά. Είτε φταίει ο οδηγός, είτε το αυτοκίνητο, έχει γίνει πλέον ένα “κοινό” θέαμα.

Στην σημερινή περίπτωση, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά: ένα “πειραγμένο” supercar το οποίο κάνει ασταμάτητα donuts σε μία αλάνα.

Στο Youtube, το κανάλι DDE (Daily Driven Exotics) είναι γνωστό για το γεγονός ότι αγοράζει αυτοκίνητα και αναβαθμίζει την δύναμη τους σε ακραίο επίπεδο, πριν τα “λιώσει” στην πλαγιολίσθιση. Είναι κάτι λογικό για τον πρωταγωνιστή των βίντεο. Στο τελευταίο του βίντεο, έδειξε την εξέλιξή του.

Το βίντεο δείχνει μία Lamborghini Huracan να κάνει donuts σε μία αλάνα για ένα show, καίγοντας τα λάστιχα της. Προς το τέλος του βίντεο, το αυτοκίνητο καταλήγει να χτυπά (άουτς) τον τοίχο και να κάνει ένα …επίπονο burnout πριν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του τυλιχθεί στις φλόγες για μερικά δευτερόλεπτα.

Ο οδηγός βγαίνει αμέσως από το αυτοκίνητο του, ενώ δεν δείχνει να νοιάζεται καθόλου για οποιαδήποτε ζημιά προκάλεσε σε αυτό. Αντιθέτως δείχνει περήφανος και ενθουσιασμένος.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο