TOP NEWS

Lamborghini Aventador SVJ εναντίον Koenigsegg Agera R, με νικητή …έκπληξη!

lamborghini-aventador-svj-enantion-koenigsegg-agera-r-me-nikiti-ekplixi-615433

Η Lamborghini και η Koenigsegg κατασκευάζουν κάποια από τα ταχύτερα αυτοκίνητα παραγωγής του κόσμου, όπως η Aventador SVJ και το Agera R.

Όμως, όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, ένα συγκεκριμένο ηλεκτρικό supercar μπορεί να επιταχύνει πολύ πιο γρήγορα και από τα δύο.

Σε ένα αεροδρόμιο της Κίνας, τα δύο supercar ετοιμάζονται να αναμετρηθούν. Κατά την εκκίνηση, το πλεονέκτημα της τετρακίνησης δίνει το προβάδισμα στην SVJ, η οποία καταφέρνει να ηγηθεί του Agera R, καθώς το Σουηδικό supercar δυσκολεύτηκε να να περάσει την τερατώδη δύναμή του στο οδόστρωμα.

Όμως, ο νικητής του αγώνα δεν είναι η SVJ, αλλά το ηλεκτροκίνητο Nio EP9, το οποίο εκτελούσε καθήκοντα camera-car. Ακόμη και αν στεκόταν λίγο πιο πίσω από τα άλλα αυτοκίνητα στην εκκίνηση, καταφέρνει με άνεση να τα φτάσει και να τα περάσει, χαρίζοντας παράλληλα εξαιρετικές λήψεις των άλλων δύο οχημάτων.

Οι ηλεκτροκίνητήρες που έχει σε κάθε τροχό αποδίδουν συνδυαστικά 1.341 ίππους, επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα σε 2.7 δευτερόλεπτα και 0-300χλμ./ώρα σε μόλις 15.9 δευτερόλεπτα.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο