TOP NEWS

Οδηγός καταστρέφει την Lamborghini Aventador του προσπαθώντας να …ψήσει κεμπάπ

odigos-katastrefei-tin-lamborghini-aventador-tou-prospathontas-na-psisei-kebap-619701

Το να ψήνεις φαγητό χρησιμοποιώντας την εξάτμιση ενός αυτοκινήτου, δεν είναι κάποια καινούργια μόδα.

Τα περασμένα χρόνια, είδαμε κινητήρες jet να μαγειρεύουν κοτόπουλο, και πολλά supercars να λιώνουν marshmellows. Κανένας δεν είχε καταφέρει να προκαλέσει ζημιά στο αυτοκίνητό του κατά την διαδικασία, μέχρι που ένας οδηγός στην Κίνα τα …κατάφερε.

Ένα βίντεο του YouTube δείχνει μία συνάντηση supercar στην Hunan της Κίνας. Ένας άνδρας προσπαθεί να ψήσει κάποια κεμπάπ, προσπαθώντας να τα κρατήσει με ένα ξυλάκι μπροστά από τις φωτιές που «έφτυνε» η εξάτμιση μιας Lamborghini Aventador.

Το συνεχές μαρσάρισμα του κινητήρα με σκοπό να μαγειρέψει το φαγητό στο ξυλάκι, είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του συστήματος ψύξης του αυτοκινήτου. Περίπου στα 15 δευτερόλεπττα του βίντεο, βλέπουμε καπνούς να βγαίνουν από τον χώρο του κινητήρα, ενώ ακολουθεί το άδειασμα του ψυκτικού υγρού από το κάτω μέρος της Lamborghini. Η υγεία του κατόχου του αυτοοκινήτου δεν κινδύνευσε, αλλά δεν μάθαμε αν …ψήθηκαν τα κεμπάπ.

Τυχερός ήταν ο κάτοχος της κίτρινης Ferrari LaFerrari που βρισκόταν ακριβώς δίπλα, καθώς έμεινε «απείραχτη». Αν είχε πάθει κάτι, αυτό το ανόητο κόλπο θα είχε κοστίσει εκατομμύρια στον κάτοχο της Aventador.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο