VIDEOS

Mad Clip: Αυτό είναι το… μοιραίο αυτοκίνητο του [εικόνες & βίντεο]

mad-clip-afto-einai-to-moiraio-aftokinito-tou-eikones-vinteo-623213

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο από τον τραγικό θάνατο του τράπερ Mad Clip σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το δυστύχημα συνέβη στις 2.30 τα ξημερώματα, με 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος να επιχειρούν για να τον απεγκλωβίσουν μετά από δύο ώρες (!) από το αυτοκίνητό του, που είχε γίνει μία άμορφη μάζα μετά την πρόσκρουση αρχικά σε κολώνα και εν συνεχεία σε δέντρο.

Το μοιραίο αυτοκίνητο του Mad Clip

Ποιο ήταν όμως το μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός καλλιτέχνης;  Κόντρα στην εμφάνιση της Porsche 911 GT3, το αυτοκίνητο με το οποίο ποζάρει στην παρακάτω φωτογραφία είναι επί της ουσίας μία 911 Turbo του 2011, που έχει δεχθεί φροντίδα από κάποιο οίκο βελτιώσεων.

Έτσι είναι πανομοιότυπη με το πιο επιθετικό σε εμφάνιση μοντέλο, με τη μεγάλη πίσω αεροτομή κι άλλες λεπτομέρειες περιμετρικά, στην καρδιά της βρίσκεται ο τούρμπο κινητήρας χωρητικότητας 3.8 λίτρων, που αποδίδει 500 άλογα, με τη μέγιστη τιμή ροπής στα 700 Nm. Η ισχύς περνάει στους τροχούς μέσω PDK αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων.

Η τελική της ταχύτητα ορίζεται στα 315 χιλιόμετρα την ώρα ενώ η επιτάχυνση 0-100 χιλιόμετρα/ώρα επιτυγχάνεται σε μόλις 3.6 δευτερόλεπτα και τα 0-200 έρχονται σε 11.3!

Mad Clip: Το σημείο που η Porsche «κόπηκε» στη μέση – Εικόνες ΣΟΚ από το μοιραίο τροχαίο

Σοκάρουν οι εικόνες της διαλυμένης Πόρσε του γνωστού τράπερ, Mad Clip. Όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και ενώ ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, το αυτοκίνητο του Mad Clip «καρφώθηκε» σε κολόνα φωτισμού. Πιθανολογείται πως ο γνωστός ράπερ είχε αναπτύξει ταχύτητα, αφού στο δρόμο υπάρχουν ίχνη από το φρενάρισμα, στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου.

Mad Clip

Όταν έπεσε στην κολώνα, το αυτοκίνητο του Mad Clip έριξε την κολώνα και στη συνέχεια συνέχισε έως ότου να σταματήσει σε ένα δέντρο. Από την σφοδρή πρόσκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον 34χρονο τράπερ να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια.

Mad Clip: Ποιος ήταν ο γνωστός τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987 ο Mad Clip ήρθε στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Συγκεκριμένα, Mad Clip μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα, για να βλέπει τους συγγενείς του. Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών ο πατέρας του αποφάσισε να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Τότε όμως οι γονείς του χώρισαν, με συνέπεια να πηγαινοέρχεται πάλι Ελλάδα-ΗΠΑ για να βλέπει και τους δύο γονείς του.

«Γεννήθηκα Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί. Πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα πρώτη φορά και από τότε πηγαινοερχόμουν. Και από το 2016 είμαι σερί εδώ. Έριξα άγκυρα. Το 2016 άρχισα να γράφω στα ελληνικά, τόσα χρόνια έγραφα στα αγγλικά, είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό, αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο καθένας εκεί που μπορεί. Ήρθα εδώ την κατάλληλη στιγμή, Μου είχε δώσει την ιδέα ένας παλαιότερος Έλληνας ράπερ να μεταφράσω τα κομμάτια μου. Το έκανα και έγινε ό,τι έγινε. Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο ζωής που εκφράζεις στα τραγούδια σου. Θεματολογικά μου αρέσει να περνάω καλά, να διασκεδάζει ο κόσμος, θέλω να δώσω ένα δικό μου vibe», είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά.

Σε ηλικία μόλις 27 ετών ο ράπερ TAKI TSAN τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του single trelos. Από τότε ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες και τα τελευταία χρόνια ο Mad Clip μετρούσε εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram και κοντά στα 100 εκατομμύρια views στο κανάλι του στο Youtube.

Για το καλλιτεχνικό του όνομα, Mad Clip, ο Πίτερ Αναστασόπουλος είχε αποκαλύψει: «Hταν ένα ψευδώνυμο που είχα από μικρός. Βγάζει μια τρέλα. Είναι διπλό το μήνυμα. Το Clip είναι ο γεμιστήρας. Το κάθε γράμμα είναι μια λέξη». Το Mad Clip προέκυψε από τα αρχικά των λέξεων της εξής έκφρασης: Money and Drugs Can’t Live in Poverty», «Λεφτά και Ναρκωτικά, Δεν Μπορώ να Ζήσω στη Φτώχεια».

Κάποια από τα πολύ γνωστά μουσικά κομμάτια του είναι το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100 εκατ. προβολές. Κυκλοφόρησε 3 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP και το Super Trapper 2.

Ο Mad Clip ανήκε στη δισκογραφική εταιρία Capital music, ενώ συνεργάστηκε με πολλά διάσημα ονόματα της ελληνικής τραπ-ραπ σκηνής όπως Light, Snik, Sin Boy και Ypo και τις γνωστές τραγουδίστριες Ελένη Φουρέιρα, Ζόζεφιν.

Ο ίδιος δήλωνε λάτρης της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκινήτων και μάλιστα, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τον οποίο είχε προσαχθεί εν μέσω καραντίνας.

Τότε, δεν είχε σταματήσει σε σήμα της τροχαίας να σταματήσει, ενώ προσπάθησε να ξεφύγει αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ κατάφεραν να τον σταματήσουν και να τον προσάγάγουν.

«Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας. […] Είμαι γκαζάκιας… Μου αρέσει η μ@λ@κια, τι να κάνω. Εννοειται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα ΔΙΑΣ» έλεγε χαρακτηριστικά τότε.

Δυστυχώς, αυτή η αγάπη του για την ταχύτητα, προκάλεσε χθες, κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες, το τροχαίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή σε πολύ νεαρή ηλικία.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Mad Clip

Ιδιαίτερα αγαπητός από τις νεαρότερες ηλικίες, τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια views στο youtube και παίζουν σε όλα κινητά εφήβων και νεαρών που ακούν τα τραγούδια του με μανία.

 

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο