VIDEOS

Fail: Όταν θες να φιγουράρεις αλλά …σου φεύγει

fail-otan-thes-na-figourareis-alla-sou-fevgei-632282

Το Μόναχο της Γερμανίας, έχει πάρα πολλούς κατοίκους οι οποίοι αγαπούν τα αυτοκίνητά τους.

Έτσι, συναντώνται, ανταλλάζουν απόψεις και κάνουν βόλτες στα περίφημα «car meets». Στα περισσότερα meets, η προέλευση πολλών εξωτικών supercars, τραβούν τα βλέμματα του κόσμου, όπου πολλές φορές πηγαίνει στα meets χωρίς να έχει αυτοκίνητο, απλώς για να θαυμάσει ή να φωτογραφίσει τα εντυπωσιακά οχήματα.

Πολλοί οδηγοί, φεύγοντας από αυτές τις συνατήσεις, κάνουν το …κομμάτι τους, σε μία προσπάθεια να ενυπωσιάσουν τους θεατές.

Σίγουρα, η επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων σε δημόσιους δρόμους είναι πάντα μία κακή ιδέα, αλλά μερικοί δεν μπορούν να αντισταθούν, φεύγοντας πλαγιολισθαίντοντας ή με κάποιο θορυβώδες burnout.

Ο οδηγός μίας -πανέμορφης- BMW 635i, θεώρησε πως για να τραβήξει τα βλέμματα του κοινού, περνώντας μετά από μία Lamborghini Huracan Evo και δύο θορυβώδεις V8 (BMW M3 και Dodge Challenger), θα έπρεπε να κάνει μία θεαματική μανούβρα.

Άνοιξε, λοιπόν, την τροχιά της στροφής του, πάτησε περισσότερο γκάζι και ξεκίνησε να πλαγιολισθαίνει. Για κακή του τύχη όμως, υπερδιορθώνει το τιμόνι του, με αποτέλεσμα η BMW το να αλλάξει απότομα πορεία και να τον στείλει πάνω στο πεζοδρόμιο, προκαλώντας αρκετά σοβαρές ζημιές. Είναι εμφανές ότι έχουν σπάσει τα εμπρός ψαλίδια, ενώ το αυτοκίνητο αδειάζει σιγά-σιγά όλα του τα υγρά.

Ο οδηγός φαίνεται να αντιλαμβάνεται αμέσως ότι αυτή η σύντομη μανούβρα θα …του κοστίσει, καθώς με το που ακινητοποιηθεί το όχημα, πιάνει το κεφάλι του με απόγνωση.

Τα λάθη, πληρώνονται…

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο