VIRAL

Αν νομίζετε πως αυτή είναι μια Pagani Huayra τότε… την πατήσατε!

an-nomizete-pos-afti-einai-mia-pagani-huayra-tote-tin-patisate-718189

Η βιετναμέζικη wannabe Huayra μας θυμίζει το meme «έχουμε Pagani σπίτι»: Ορίστε λοιπόν η Pagani που έχουμε σπίτι…

Όσο και να της μοιάζει, στην πραγματικότητα κάτω από το wannabe ιταλικό, φινετσάτο, «δέρμα» βρίσκεται ένα ταπεινό Daewoo. Και όχι, δεν δημιουργήθηκε σε κάποιο υπερσύγχρονο συνεργείο, ούτε στο… photoshop, αλλά στην αυλή ενός άπαιχτου Βιετναμέζου Youtuber.

Αυτό δεν είναι το πρώτο απίθανο έργο του καναλιού NHẾT TV, αλλά ένα από τα πολλά πιστά αντίγραφα εξωτικών hypercar που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Εκτός από την -άκρως πειστική- Pagani, ο πολυμήχανος Youtuber έχει δημιουργήσει πιστά αντίγραφα μιας Bugatti Chiron, αλλά και μιας Ferrari LaFerrari. Το τελευταίο, ωστόσο, είναι σίγουρα από τα πιο εντυπωσιακά, με τη wannabe Pagani τα είναι τόσο προσεγμένη που θα μπορούσε άνετα να μπερδέψει και τους πιο μυημένους.

Pagani fake

Η διαδικασία κατασκευής ξεκινά από το μηδέν, με ένα ατσάλινο πλαίσιο να αποτελεί τη βάση στην οποία θα στηθεί το κουστούμι της Pagani Huayra. Αυτό σχηματίζεται αρχικά με πηλό, στον οποίο εφαρμόζεται ειδική κόλλα και υαλοβάμβακας. Όταν το μείγμα γίνει στέρεο, η ομάδα μπορεί να αρχίσει τη συναρμολόγηση. Με τα πάνελ του αμαξώματος να έχουν ολοκληρωθεί και ένα κέλυφος, επίσης από υαλοβάμβακα, ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής του χαλύβδινου πλαισίου και των υποστρωμάτων του αυτοκινήτου. Αυτό που κάνει την όλη διαδικασία ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται προηγμένα εργαλεία κατά την κατασκευή του αντίγραφου της Pagani Huayra.

Ακόμη και το τιμόνι αποτελείται από πολλά κομμάτια κυρτού χάλυβα που έχουν συγκολληθεί μεταξύ τους για να σχηματίσουν έναν κύκλο. Όλο το βίντεο διαρκεί σχεδόν μια ώρα αλλά η παρακολούθηση του είναι σχεδόν θεραπευτική.

Pagani fake

Κι ενώ πολλοί θα σταματούσαν εδώ, αφού το αυτοκίνητο είναι ήδη ικανό να σε ξεγελάσει με την εξωτερική του εμφάνιση, αυτό δεν είναι αρκετό για τα παιδιά του NHẾT TV. Το εσωτερικό του απίθανου αντίγραφου της Pagani είναι, επίσης, σκαλισμένο στο χέρι και διαθέτει ταμπλό και πίνακα οργάνων. Ακόμα και τα καθίσματα έχουν φτιαχτεί με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας πηλό, πριν «ντυθούν» με υαλοβάμβακα.

Όσον αφορά τον κινητήρα, αυτός -όπως και άλλα μηχανικά μέρη- προέρχονται από ένα… Daewoo Espero.

Pagani fake

Μετά την κατασκευή εσωτερικού και εξωτερικού, το απίθανο αντίγραφο της Pagani Huayra βάφτηκε σε μια έντονη απόχρωση του κόκκινου, με τις λεπτομέρειες σε γυαλιστερό μαύρο να κάνουν την τέλεια αντίθεση. Το μόνο που μένει είναι να βρουν έναν τρόπο να χωρέσει μέσα και ο twin-turbo V12 κινητήρας της AMG, αλλά είπαμε: μη τα θέλουμε και όλα δικά μας!

Όλες οι ειδήσεις

H McLaren Artura Spider στις γραφικές διαδρομές του Μόντε Κάρλο

Η ενσωματωμένη πλοήγηση στα αυτοκίνητα… έχασε τον δρόμο της

MEGA συγκριτικό: Τα 7 καλύτερα Hatchback της αγοράς

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο