ΧΡΗΣΤΙΚΑ

5 τρόποι να δυσκολέψετε τους κλέφτες αυτοκινήτων

5-tropoi-na-dyskolepsete-tous-kleftes-aftokiniton-618531

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να δυσκολέψετε τους κλέφτες και να μειώσετε τον κίνδυνο να σας κλέψουν το αυτοκίνητο.

  1. Σταθμεύστε το αυτοκίνητό σας σε καλά φωτισμένο και πολυσύχναστο μέρος: Οι κλέφτες είναι λιγότερο πιθανό να στοχοποιήσουν ένα αυτοκίνητο που είναι σταθμευμένο σε καλά φωτισμένο και πολυσύχναστο μέρος.
  2. Μην αφήνετε εκτεθειμένα αντικείμενα στο αυτοκίνητό σας: Εάν αφήνετε πολύτιμα αντικείμενα στο αυτοκίνητό σας, μπορεί να προσελκύσετε κλέφτες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλα τα πολύτιμα αντικείμενα από το αυτοκίνητό σας όταν το αφήνετε χωρίς επίβλεψη.
  3. Κλειδώστε το τιμόνι σας: Ένα μπαστούνι τιμονιού είναι μια απλή και οικονομική συσκευή που μπορεί να δυσκολέψει τους κλέφτες να οδηγήσουν το αυτοκίνητό σας.
  4. Χρησιμοποιήστε ένα σύστημα ασφαλείας: Ένα (ορατό) σύστημα ασφαλείας, όπως ένας συναγερμός που διαθέτει λαμπάκι LED, μπορεί να αποτρέψει τους κλέφτες να στοχοποιήσουν το αυτοκίνητό σας. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα συστήματα ασφαλείας που μπορούν να ειδοποιήσουν εσάς ή την αστυνομία σε περίπτωση απόπειρας κλοπής.
  5. Εγκαταστήστε ένα σύστημα παρεμπόδισης του immobilizer: Μια τέτοια συσκευή μπορεί να αποτρέψει τους κλέφτες να ξεκινήσουν το αυτοκίνητό σας. Υπάρχουν διάφοροι τύποι διαθέσιμοι, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εκτός από αυτές τις συμβουλές, μπορείτε επίσης να λάβετε υπόψη την εγκατάσταση συστήματος εντοπισμού GPS στο αυτοκίνητό σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας εάν κλαπεί.

Όλες οι ειδήσεις

4 μύθοι για το Bonus Malus και η αλήθεια

Βόλτα σε ταχύτητες… Χάμιλτον για την Kendall Jenner στο Μαϊάμι

Έρχονται online έλεγχοι για ανασφάλιστα οχήματα και ΚΤΕΟ

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο