ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Jaguar Subscription: Η νέα συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτων

jaguar-subscription-i-nea-syndromitiki-ypiresia-aftokiniton-689884

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ζήσουν την πολυτέλεια της μάρκας, χωρίς το άγχος της συντήρησης, επισκευής, και ασφάλισης.

Η Jaguar Land Rover, αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες ανάγκες, λανσάρει το πρόγραμμα Subscription, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την σύγχρονη, υψηλής ποιότητας κινητικότητα και ελευθερία οδήγησης, που προσφέρουν όλα τα μοντέλα των δύο Βρετανικών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Το πρόγραμμα αποδεσμεύει τον λήπτη από την μακροχρόνια δέσμευση, και ενσωματώνει σε μία μηνιαία δόση όλα τα έξοδα χρήσης ενός αυτοκινήτου (έξοδα για ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, φθορά, συντήρηση, ακόμη και εποχιακά ελαστικά), εκτός από τα καύσιμα και το κόστος φόρτισης. Ο πελάτης έχει πλήρη έλεγχο του κόστους, χωρίς να χρειάζεται να προκαταβάλει κάποιο ποσό, ή να πληρώσει κάποια τυχόν χρέωση για εγγραφή στην υπηρεσία.

Σε κάθε περίπτωση ο στόλος των οχημάτων της υπηρεσίας είναι σε αψεγάδιαστη κατάσταση, επιθεωρημένα, και εγγυημένα, έτοιμα για δράση. Το μόνο που έχει να αποφασίσει ο πελάτης είναι για πόσο καιρό θέλει να κρατήσει το αυτοκίνητο, ο οποίος δύναται να επιλέξει μεταξύ 6, 12, 18 ή 24 μηνών με 3 μήνες προειδοποίηση πριν από τη λήξη της περιόδου. Ενδεικτικά για τη μίσθωση μιας Jaguar I-PACE HSE των 400 ίππων, ο συνδρομητής θα χρειαστεί να καταβάλει 1.450 ευρώ +ΦΠΑ ανά μήνα, ενώ για ένα Land Rover DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE AUTO απόδοσης 309 ίππων, το κόστος ανέρχεται στα 1.250 ευρώ +ΦΠΑ ανά μήνα.

Εκτός από το παραπάνω πρόγραμμα, στην ελληνική αγορά διατίθεται και το πρόγραμμα Rent, που προσφέρει επιλογές βραχυπρόθεσμης ενοικίασης για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, σε όσους χρειάζονται προσωρινή μεταφορά για οικογενειακές εκδρομές, περιπέτειες στην ύπαιθρο, επαγγελματικές συναντήσεις, ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά.

 

 

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο