ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Mercedes-AMG G63 «δεν χάνει» στα χιόνια

to-mercedes-amg-g63-den-chanei-sta-chionia-569920

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα Mercedes-AMG G63 να κόβουν βόλτες στις ακριβότερες γειτονιές του κόσμου, και σπάνια τα βλέπουμε εκτός δρόμου.

Όμως, το Γερμανικό G είναι απίστευτα ικανό εκτός δρόμου. Το παρακάτω βίντεο, του καναλιού Strelaification, έχει γυριστεί κάπου στην Ρωσία, και ξεκινά δείχνοντας δύο G63 να “κοντράρονται” σε έναν χιονισμένο λόφο, με το λευκό G63 να φεύγει …πετώντας! Ο συγκεκριμένος οδηγός φαίνεται αποφασισμένος να νικήσει, χωρίς να τον νοιάζει αν θα προκαλέσει ζημιές στο αυτοκίνητο του. Ο οδηγός του μαύρου SUV έχει μια πιο ήρεμη προσέγγιση, ανεβαίνοντας επίσης με σχετική άνεση τον λόφο.

https://youtu.be/VO-CKdKuLns

Στη συνέχεια, κάνουν το γνωστό “Tug of War”. Το Mercedes-AMG G63 ξεκινά με αντίπαλο ένα Lexus LX570, με την αναμέτρηση να είναι τόσο ίση, που δεν βγήκε κανένας νικητής. Στη συνέχεια, ένα VW Touareg προσπαθεί να αντιμετωπίσει το G63, αλλά αποτυγχάνει.

Ένας από τους σημαντικούς λόγους που κάνουν το Mercedes-AMG G63 τόσο ικανό εκτός δρόμου, είναι το γεγονός ότι έχει 3 (ναι, καλά ακούσατε) διαφορικά που κλειδώνουν. Είναι κρίμα που αυτά τα αυτοκίνητα βγαίνουν σπάνια εκτός δρόμου.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο