ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μπαίνει στην παραγωγή το Hyundai Ioniq 5 Disney100 Platinum Edition

bainei-stin-paragogi-to-hyundai-ioniq-5-disney100-platinum-edition-688330

Η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 Disney100 Platinum Concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης νωρίτερα φέτος και τώρα κάνει το βάζει στην παραγωγή.

Η Hyundai παρουσίασε μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Ioniq 5 με στοιχεία από την Disney, αλλά δυστυχώς, δεν θα έχει την ψηφιακή μάσκα που εμφανίζεται στο πρωτότυπο. Η ειδική έκδοση είναι φινιρισμένη σε Gravity Gold Matte, και οι ρόδες έχουν σχεδιαστεί για να θυμίζουν τον Μίκυ Μάους. Το μοντέλο φέρει επίσης το σήμα «Disney100 Platinum».

Δυστυχώς, το πιο ωραίο χαρακτηριστικό του concept δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην έκδοση. Μιλάμε, φυσικά, για την ψηφιακή μάσκα και τους προβολείς που έδειχναν «κινούμενα σχέδια με λάμψη» καθώς και γραφικά πυροτεχνημάτων. Αντίθετα, το σύστημα infotainment διαθέτει μια ειδική οθόνη εκκίνησης που συνδυάζει την εμβληματική μουσική της Disney με ένα λογότυπο Disney100 καθώς και τη «σκόνη pixie». Η ειδική έκδοση διαθέτει επίσης επένδυση εμπνευσμένη από τον Mickey Mouse, μοναδικά πατάκια και ανάγλυφα λογότυπα Disney100 στα μπροστινά καθίσματα και την κεντρική κονσόλα.

 

 

 

Η παραγωγή θα περιοριστεί σε 1.000 μονάδες και το Ioniq 5 Disney100 Platinum Edition θα ξεκινήσει να πωλείται στις αρχές του επόμενου έτους. Το αυτοκίνητο είναι σίγουρα περίεργο, αλλά «η Hyundai είναι ο αποκλειστικός χορηγός αυτοκινήτων της Βόρειας Αμερικής για το Disney100, μια γιορτή των διαχρονικών ιστοριών και των αξέχαστων χαρακτήρων που διασκέδασαν και ενέπνευσαν ανθρώπους όλων των ηλικιών για έναν αιώνα».

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο