ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Διέρρευσαν εικόνες από το πολυαναμενόμενο Renault Kardian

dierrefsan-eikones-apo-to-polyanamenomeno-renault-kardian-686920

Η Renault έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα εικόνα του Kardian , του νέου B-SUV που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 25 Οκτωβρίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η υποβλητική εικόνα του νέου Renault Kardian, ακόμα και μέσα από τον χαμηλό φωτισμό του teaser, φανερώνει τρία στοιχεία του αυτοκινήτου: το νέας γενιάς λογότυπο στο κέντρο της μάσκας, τις ράγες οροφής, και τα φώτα ημέρας LED, τα οποία πιθανώς βρίσκονται σε διαφορετική θέση από αυτή των κύριων προβολέων.

Η Renault εντός του Αυγούστου είχε κυκλοφορήσει ακόμη ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο διακρίνονταν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, και κυρίως ξεχώριζαν το νέο σήμα, τμήμα των πίσω φώτων, και μία αεροτομή στην απόληξη της οροφής.

Το Kardian θα είναι το πρώτο μοντέλο της Renault που θα εφοδιάζεται με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της αυτοκινητοβιομηχανίας εκτός Ευρώπης. Εκτός του επανασχεδιασμένου λογοτύπου, για το οποίο έγινε λόγος παραπάνω, το αυτοκίνητο διαθέτει και τη μοναδική “φωτιστική” υπογραφή της μάρκας, με μια γραμμή led να εκτείνεται από άκρη σε άκρη στην εμπρόσθια μάσκα.

Με την ευκαιρία αυτή, η Renault επιβεβαίωσε επίσης ότι το Kardian έχει μήκος μικρότερο από 4,15 μέτρα, αριθμός που απέχει πολύ από το 4,22 του ευρωπαϊκού Captur.

Το νέο Kardian αποτελεί το πρώτο μοντέλο με το οποίο η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, επιδιώκει να επεκτείνει τις πωλήσεις της εκτός Ευρώπης. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Νότια Αμερική προτού η Renault επεκτείνει τη διαθεσιμότητά του και αλλού.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο