ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Διπλοκάμπινο από τη Honda, προσωρινά μόνο για Αμερικάνους

diplokabino-apo-ti-honda-prosorina-mono-gia-amerikanous-690361

Το Honda Ridgeline του 2024 δέχεται μερικές αναθεωρήσεις, κυρίως ένα αναθεωρημένο εσωτερικό που δανείζεται μερικά στοιχεία από το Honda Pilot.

Η προσθήκη της έκδοσης TrailSport στη γκάμα, διαθέτει ελαστικά παντός εδάφους και ρύθμιση ανάρτησης προσανατολισμένη στις εκτός δρόμου απαιτήσεις. Όσοι ωστόσο αναμένουν έναν συνολικό επανασχεδιασμό του μοντέλου – ακολουθώντας το παράδειγμα του Pilot όπως αυτό παρουσιάστηκε το 2023.

Η Honda λέει ότι το Ridgeline TrailSport του 2024 είναι το πιο ικανό pickup που έχει κατασκευαστεί ποτέ, χάρη στον μοναδικό συντονισμό των αναρτήσεων που βοηθά στη βελτίωση της πρόσφυσης, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω μοντέλο στην έκδοση αυτή εφοδιάζεται με τροχούς 18 ιντσών.

Το Honda Ridgeline έχει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τόσο εμπρός όσο και πίσω. Ο διχτυωτός σχεδιασμός της μάσκας είναι νέος, και μια νέα πίσω πόρτα φέρει το όνομα του pick-up στα περίγραμμά του. Κάτω από το καπό, συναντούμε έναν V6 κινητήρα 3,5 λίτρων που αποδίδει 280 ίππους και 355 Nm ροπής, ο οποίος φυσικά διοχετεύει τη δύναμή του και στους τέσσερεις τροχούς.

Ομοίως, η καμπίνα παραμένει ως επί το πλείστον αμετάβλητη, αν και η κεντρική κονσόλα του παλιού Ridgeline έχει φύγει, και στη θέση της βρίσκεται ένα παραδοσιακό υποβραχιόνιο, ποτηροθήκες και ένας ασύρματος φορτιστή.

Η οθόνη αφής είναι πλέον μεγαλύτερη, με διαγώνιο 9,0 ιντσών και διαθέτει ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto. Τέλος, ένας ημιψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 7,0 ιντσών είναι στάνταρ, ενώ στη θέση του παραμένει και ένα αναλογικό ταχύμετρο.

Οι αλλαγές στο νέο Ridgeline είναι πράγματι μικρές, και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει το γεγονός πως η Honda δεν έχει πολλά κίνητρα να επανασχεδιάσει το pick-up της. Ωστόσο το 2023 είναι χρονιά ρεκόρ για το Ridgeline, καθώς έως τον Οκτώβριο αυτού του έτους η αυτοκινητοβιομηχανία πούλησε 43.701 αντίτυπα. Αν ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος ακολουθήσουν τις τάσεις, τότε το 2023, ίσως ξεπεράσει το 2006, χρονιά ρεκόρ για το Ridgeline, το οποίο κατάφερε να πουλήσει συνολικά λίγο πάνω από τις 50.000 μονάδες.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο