ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ferrari 296 GT3: Γεννημένη για να νικά, σχεδιασμένη για να ενυπωσιάζει

ferrari-296-gt3-gennimeni-gia-na-nika-schediasmeni-gia-na-enyposiazei-639802

Η νέα Ferrari 296 GT3, αποτελεί τη νεότερη προσθήκη της εταιρείας για την αγωνιστική κατηγορία GT3, επιτρέποντας τη βελτίωση των σχέσεων της Ferrari με τους πελάτες της και ταυτόχρονα, φέρνοντας νέες καινοτομίες.

Η 296 GT3 σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες των ομάδων, των αγωνιστικών οδηγών αλλά και των …πλούσιων ερασιτεχνών, που έχουν στηρίξει σημαντικά την εταιρεία. Οι μηχανικοί της Ferrari έδωσαν σημασία σε κάθε λεπτομέρεια των νέων κανονισμών της κατηγορίας GT3, προσπαθώντας να μεταφέρουν την «σκυτάλη» της επιτυχίας της 488 GT3 και στο νέο μοντέλο, με στόχο να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην τεράστια ιστορία της Ferrari στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο σχεδιασμός υιοθετεί τις γραμμές της 296 GTB και τις προσαρμόζει ειδικά για τη χρήση στην πίστα.

Ο σχεδιασμός τη 296 GT3 ξεκινά από τον κινητήρα της, έναν V6 120° 2.9 λίτρων, με τα turbo τοποθετημένα ανάμεσα στα “V”, επιτρέποντας του να μετακινηθεί πιο μπροστά και πιο χαμηλά σε σχέση με τη GTB, για βελτιωμένη ισορροπία και ένα χαμηλότερο κέντρο βάρους. Αποδίδει 600 ίππους και 712Nm ροπής.

Η πλατφόρμα και τα υπόλοιπα στοιχεία έχουν σκοπό να κάνουν τα pit stop πολύ γρήγορα, καθώς ο σχεδιασμός του αμαξώματος διατηρεί τις καμπύλες της 296 GTB, με μερικές αλλαγές για χάρη των επιδόσεων στην πίστα.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο