ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Ford επαναφέρει το θρυλικό Capri… ως ηλεκτρικό SUV!

i-ford-epanaferei-to-thryliko-capri-os-ilektriko-suv-691155

Ακολουθώντας τη λογική του Explorer, το νέο Ford Capri που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024 θα είναι διαθέσιμο ως SUV.

Η Ford αποκαλύπτει το πρωτότυπο του δεύτερου ηλεκτρικού της SUV για την Ευρωπαϊκή αγορά. Ενώ μάλιστα το Explorer δεν έχει φτάσει ακόμη στις αντιπροσωπείες, η εταιρεία δοκιμάζει ήδη το επόμενο SUV-coupé, το οποίο ίσως είναι το επόμενο Ford Capri . Τόσο το Explorer όσο και το Capri χρησιμοποιούν την πλατφόρμα MEB που προέρχεται από τη Volkswagen: ωστόσο, εάν το Explorer αναμένεται στις αντιπροσωπείες μέχρι το 2023, το Capri θα κυκλοφορήσει πιθανότατα το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Οι εικόνες των κατασκοπευτικών λήψεων  δείχνουν αρκετές ασυνήθιστες επιλογές: αντί για μια απλή τροποποίηση στο πίσω μέρος (όπως αυτή που διακρίνει το ID.4 από το ID.5, από τη Volkswagen), η Ford φαίνεται να θέλει να δώσει πιο ξεχωριστές προσωπικότητες στα δυο SUV. Ως εκ τούτου, το Capri φαίνεται διαφορετικό από πολλές απόψεις από το Explorer, εκτός από τους πλαϊνούς καθρέπτες και τις μπροστινές πόρτες. Οι προφυλακτήρες, η πόρτα του χώρου αποσκευών, και όλα τα φωτιστικά σώματα είναι εντελώς νέα.

Όσον αφορά το μπροστινό μέρος το Capri διαφοροποιείται έντονα από το Explorer, καθώς στην περίπτωσή του δεν εμφανίζεται η οριζόντια LED γραμμή του Explorer, αλλά “συμβατικοί” προβολείς με ενσωματωμένα φώτα ημέρας σε σχήμα παραλληλόγραμμων προβολέων. Για το εσωτερικό αν και δεν έχουμε εικόνες,  ίσως συναντήσουμε την ίδια διάταξη με το Explorer, ενώ σχετικά με τη γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων μένει να αποσαφηνιστεί ποιες θα είναι οι στρατηγικές επιλογές, αν και δεν αποκλείεται το Capri να προσφέρεται μόνο με τις δυνατότερες εκδόσεις.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο