ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα Porsche 911 με 750 ίππους παρουσίασε η Gunther Werks

nea-porsche-911-me-750-ippous-parousiase-i-gunther-werks-682016

Η Gunther Werks καθιερώθηκε σύντομα ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες restomod για τα κλασικά μοντέλα της Porsche 911. Στο The Quail, A Motorsports Gathering που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, παρουσίασε το τελευταίο της έργο γνωστό ως Touring Turbo Edition Coupe.

Το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με έναν εξακύλινδρο κινητήρα 4,0 λίτρων της Rothsport Racing, με δύο υπερσυμπιεστές. Αποδίδει 750 ίππους και συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων της Getrag.

Σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, το συγκεκριμένο βρίσκεται σε μια περίοπτη θέση εξαιτίας της μεγάλης ducktail αεροτομής που βρίσκεται στο πίσω μέρος. Αυτή η αεροτομή εκτός από το εμφανισιακό κομμάτι, έχει σχεδιαστεί και για να να βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα γύρω από το χώρο του κινητήρα και συνδυάζεται με ένα χαρακτηριστικό κάλυμμα από ανθρακονήματα που δημιουργεί ένα εφέ ram air για τον κινητήρα.

Όπως συμβαίνει και σε άλλα μοντέλα της ίδιας εταιρείας, έτσι και στο Touring Turbo Edition Coupe, όλα τα πάνελ του αμαξώματος είναι κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα, πράγμα που σημαίνει πως το αυτοκίνητο ζυγίζει 227 κιλά λιγότερο απ’ όταν βγήκε από το εργοστάσιο της Porsche. Αυτά τα νέα πάνελ κάνουν επίσης το αυτοκίνητο να φαίνεται πολύ πιο μοντέρνο και συμπληρώνονται με νέους προβολείς και πίσω φώτα LED.

Η Gunther Werks έχει δώσει επίσης ιδιαίτερη προσοχή και στις λεπτομέρειες του εσωτερικού. Το ταμλό είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, και περιλαμβάνει νέα όργανα μέτρησης, συμπεριλαμβανομένου ενός κεντρικού στροφόμετρου φινιρισμένο σε κόκκινο χρώμα. Το τριάκτινο -επίσης κατασκευασμένο από ανθρακονήματα- τιμόνι είναι ντυμένο με μάυρο Alcantara, ενώ σε αντίστοιχες προδιαγραφές είναι και τα μπάκετ καθίσματα, με πλάτη από ανθρακονήματα, και πορτοκαλί λεπτομέρειες να συμπληρώνουν τις μαύρες Alcantara επενδύσεις.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο