ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η McLaren 765LT από τη Novitec δηλώνει… ετοιμοπόλεμη

i-mclaren-765lt-apo-ti-novitec-dilonei-etoimopolemi-679628

Οι επιλογές βελτίωσης της Novitec για τη McLaren 765LT ανεβάζουν την ιπποδύναμη στους 843 ίππους, βελτιώνοντας παράλληλα την αεροδυναμική της.

Αρκετές είναι οι εταιρείες που επιχειρούν να βελτιώσουν ένα supercar, κάνοντας φανταχτερές και υπερβολικές αλλαγές με αποτέλεσμα να χαλάνε την εικόνα του. Ωστόσο, για καλή μας τύχη, η Novitec δεν είναι μια από αυτές και απόδειξη είναι αυτή η 765LT. Η McLaren κυκλοφόρησε την 765LT πριν μερικά χρόνια και το αυτοκίνητο είναι εντυπωσιακό ακόμα και σε εργοστασιακή μορφή. Ωστόσο, η Novitec προχώρησε σε μια σειρά από οπτικές και αεροδυναμικές αλλαγές, ενισχύοντας παράλληλα και την απόδοση του κινητήρα της.

Η Novitec McLaren 765LT έχει φινιριστεί σε απόχρωση Military Green και περιλαμβάνει μια σειρά τροποποιήσεων. Στο μπροστά μέρος, η 765LT έχει εξοπλιστεί με ένα πιο επιθετικό splitter και ένα νέο καπό από ανθρακονήματα εμπνευσμένο από τη McLaren Senna. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις φωτογραφίες επιλήφθηκε η γερμανική εταιρεία Fostla.de Concepts και περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά τροποποιήσεων από τη Novitec.

Το νέο σετ σφυρήλατων τροχών της Vossen, με μέγεθος 20 ιντσών μπροστά και 21 πίσω, είναι φινιρισμένο σε γυαλιστερό μαύρο και η πράσινη απόχρωση του αμαξώματος θυμίζει όχημα με στρατιωτικό καμουφλάζ… ζούγκλας.

Όσον αφορά την απόδοση, το πακέτο της Novitec ανεβάζει την ισχύ του twin turbo V8 κινητήρα της από τους 754 ίππους και 800 Nm ροπής, στους 843 με 898 Nm στις 6.300 σ.α.λ. Αυτό έγινε δυνατό χάρη στη νέα μονάδα ECU και την ανεβασμένη πίεση στα turbos. Η Novitec McLaren 765LT διαθέτει, επίσης, ένα νέο σύστημα εξάτμισης υψηλής απόδοσης.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο