ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Lamborghini: Κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες στην Ιαπωνία

lamborghini-katerripse-rekor-gkines-stin-iaponia-660349

Η Lamborghini κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες για την μεγαλύτερη παρέλαση οχημάτων της στην επετειακή εκδήλωση της για τα 60 της χρόνια στην Ιαπωνία.

Συγκεκριμένα η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Suzuka Circuit και περιελάμβανε τουλάχιστον 251 Lamborghini συμπεριλαμβανομένων μοντέλα από το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της ιταλικής εταιρείας την 350 GT μέχρι μοντέλα όπως την Countach LPI 800-4.

«Φέτος σηματοδοτείται η 60η επέτειος από την ίδρυση της Lamborghini το 1963», δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann. « Το γεγονός ότι τόσα πολλά Lamborghini από τα τρέχοντα μοντέλα αλλά και τα κλασσικά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στην Suzuka Circuit, είναι η απόδειξη ότι η μάρκα μας έχει αγγίξει τα συναισθήματα πολλών ανθρώπων στην Ιαπωνία. Επίσης χαίρομαι ιδιαίτερα για την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ Γκίνες κατά την διάρκεια μιας τόσο σημαντικής χρονιάς για εμάς», κατέληξε.

Μια τεράστια ουρά σχηματίστηκε στην Suzuka Circuit από μοντέλα της ιταλικής εταιρείας , συμπεριλαμβανομένων πολλών STO της  Huracan και Aventador SVJ. Η Lambirghini είχε μια έκπληξη για τους παρευρισκόμενους, καθώς παρουσίασε στην πίστα μια off-road Huracan Sterrato φινιρισμένη σε λευκό χρώμα με κόκκινες και μαύρες πινελιές.

Η φετινή χρονιά δεν είναι απλώς σημαντική για την Lamborghini αλλά χρονιά ορόσημο λόγω της σημαντικής αυτής επετείου των 60 χρόνων αλλά και επειδή σκοπεύει αργότερα να παρουσιάσει τον πολυαναμενόμενο υβριδικό διάδοχο της Aventador.

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός του νέου μοντέλου έχει ήδη διαρρεύσει και είναι εντυπωσιακός. Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι εξοπλισμένο με ένα ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα (άγνωστου μέχρι στιγμής κυβισμού) που θα συνδυάζεται επίσης με έναν ηλεκτροκινητήρα.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο