ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πέντε νέα Jeep έρχονται στην αγορά έως το 2025

pente-nea-jeep-erchontai-stin-agora-eos-to-2025-704675

Η Jeep σκοπεύει να παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα στο προσεχές διάστημα, τα οποία θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στις πωλήσεις της.

Η Ιταλία έχει γίνει μια κρίσιμη χώρα για την Jeep. Όχι μόνο επειδή τα Renegade και το Compass παράγονται στη γείτονα χώρα, ή επειδή ένα άλλο αυτοκίνητο θεμελιώδες για την ανάπτυξη της μάρκας, το Avenger, αναπτύχθηκε στο Τορίνο, αλλά και γιατί στο τιμόνι της Jeep βρίσκεται πλέον ένας Ιταλός, ο Antonio Filosa, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα πριν από λίγους μήνες στο τιμόνι της αμερικανικής φίρμας στη θέση του Christian Meunier. Ο Ναπολιτάνος ​​μηχανικός έχει ήδη αρχίσει να αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες για τη στρατηγική της μάρκας για τα επόμενα χρόνια, ανακοινώνοντας κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον αμερικανικό Τύπο την άφιξη πέντε νέων αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων νέων μοντέλων και ενημερώσεων προϊόντων, έως το 2025.

Jeep

Τρία συγκεκριμένα μοντέλα…

Θα ξεκινήσουμε, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, με την άφιξη του Jeep Wagoneer S, ενός ηλεκτρικού SUV που φιλοδοξεί να γίνει η νέα αιχμή του δόρατος της προσφοράς των επτά θέσεων. Θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα Stla Large και θα είναι το πιο ισχυρό και ταχύτερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ η μάρκα χάρη σε ένα δικινητήριο ηλεκτρικό σύστημα ισχύος 600 ίππων που θα του επιτρέψει να κάνει 0-100 σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα. Το ντεμπούτο του αναμένεται στο δεύτερο μέρος του τρέχοντος έτους και θα ακολουθήσει λίγους μήνες αργότερα μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα ηλεκτρική προεπισκόπηση, αυτή του Jeep Recon.

Jeep

Όταν παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο, τον Σεπτέμβριο του 2022, το ορίσαμε ως «πολιτισμένο Wrangler», ένα είδος οχήματος εκτός δρόμου που μετενσαρκώνεται σε ένα αμάξωμα SUV (ή το αντίστροφο). Τετράγωνη εμφάνιση, 100% ηλεκτρικό σύστημα και ικανότητα εκτός δρόμου σαν ένα αληθινό Jeep: ένα μοντέλο που δεν υπήρχε, αλλά που σύντομα θα γίνει πραγματικότητα και στην Ευρώπη.

Jeep

Το τρίτο σίγουρο μοντέλο, που μόλις ανακοινώθηκε, είναι το Jeep Avenger 4xe, μια τετρακίνητη υβριδική έκδοση του B-SUV: θα παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους για να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2025 με ένα πλήρες υβριδικό σύνολο 136 ίππων. και μια νέα αισθητική προδιαγραφή, με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες σχεδιασμένους να εγγυώνται καλύτερες γωνίες προσέγγισης και αναχώρησης.

Jeep

…και δύο αβέβαια

Τα υπόλοιπα δύο μοντέλα που θα φτάσουν το επόμενο έτος δεν είναι ακόμη γνωστά. Οι υποθέσεις στο τραπέζι, ωστόσο, είναι διαφορετικές. Και μερικά είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα από άλλα. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που σύντομα θα ενημερωθούν είναι τα Compass και Renegade. Σχετικά με το το πρώτο θα δούμε τις πρώτες πληροφορίες ήδη το επόμενο έτος, ενώ για το δεύτερο μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, ίσως μέχρι το 2026. Ένα άλλο αυτοκίνητο που θα φτάσει (σχετικά) σύντομα θα είναι επίσης το νέο Jeep Cherokee, για το οποίο -προς το παρόν- έχουν διαρρεύσει ελάχιστες πληροφορίες, ενώ για τις νέες γενιές Wrangler και Gladiator θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια. Το τρέχον Gladiator, ωστόσο, θα μπορούσε να ενημερωθεί με νέους κινητήρες, συμπεριλαμβανομένου ενός υβριδικού plug-in 4x.

Όλες οι ειδήσεις

Bugatti Bolide: Έτσι φρενάρεις… 1.826 ίππους

Texting & Driving: Η μάστιγα που κοστίζει καθημερινά ζωές

Αποκλειστικό: Οδηγήσαμε την Pagani Codalunga των 8.500.000€

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο